escape room

Prijs: Vanaf € 17,50 p.p.
Aantal personen: 6 tot 12
Dagdeel: Dagdeel (ochtend of middag)
Activiteiten: escape room
Eten & drinken:
Uit te breiden met:bittergarnituur (+ € 4,50), Koffie en vlaai (+ € 6,00), ijscoupe (+ € 5,50)
Vanaf € 17,50 p.p.

Op zoek naar een leuke activiteit om samen met familie, vrienden of collega’s te doen? Dan is onze escape room echt een aanrader. Los het raadsel op en vind samen de sleutel! Werk samen, houdt het hoofd koel en probeer binnen anderhalf uur te ontsnappen uit de kamer! Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de escape room te combineren met een andere activiteit of met een lekker hapje of drankje. Kortom, alles voor een geslaagd dagje uit! Benieuwd naar het verhaal van escape room ‘De Bokkenrijders’? Klik dan op extra informatie!

Voorbeeld dag indeling:
uur escape room (1,5 uur)

Dit arrangement is uit te breiden met:

bittergarnituur
+ € 4,50 p.p.
Koffie en vlaai
+ € 6,00 p.p.
ijscoupe
+ € 5,50 p.p.

We gaan terug in de tijd, toen Limburg werd geteisterd door een duistere dievenbende: de Bokkenrijders. Volgens de volksverhalen zouden ze een pact met de duivel gesloten hebben en ’s nachts op bokken rijden. De mensen in Limburg zijn doodsbang voor de bokkenrijders, die al hun bezittingen meenemen en burgers afpersen met brandbrieven, waarin staat hun boerderijen worden afgebrand als ze weigeren om direct geld te geven.

Zo ook boer Pièrre. Hij hield de dieven al een tijd in de gaten en vermoedde zo al hun komst naar Kessel. Hij is daarom halsoverkop met zijn vrouw en kinderen vertrokken. Terecht, want zojuist is er een brandbrief afgeleverd bij zijn boerderij. Jullie staan in zijn verlaten huis en hebben nog maar anderhalf uur de tijd om zo snel mogelijk de boerderij te verlaten, voordat de bokkenrijders komen en alles in brand zullen steken…

Wat maakt escape room ‘De Bokkenrijders’ zo uniek?

Voor grote groepen van  6 tot 12 personen
Anderhalf uur de tijd 
De escape room bestaat uit drie kamers
Combineer met andere activiteiten
Mogelijkheid om wat te eten of te drinken
Ook met slecht weer te spelen

Hoe gaat het in zijn werk?

Jullie worden als groep gezamenlijk opgesloten in een ruimte. Aan jullie de taak om binnen anderhalf uur tijd alle puzzels en opdrachten op te lossen. Een goede samenwerking is van groot belang om uit de escape room te kunnen ontsnappen. Het spel is een leuke manier om met elkaar bezig te zijn en elkaars kwaliteiten te leren kennen. Een echte aanrader dus als jullie op zoek zijn naar een activiteit met teambuilding! Meer weten? Bel of mail ons gerust.

Escape room van anderhalf uur

De meeste escape rooms hebben een speeltijd van één uur. Bij ons krijgen jullie maar liefst anderhalf uur de tijd om te ontsnappen! Dat betekent meer tijd voor puzzels en plezier. Daarnaast bestaat onze escape room niet uit één, maar uit drie verschillende ruimtes en kunnen jullie ook met een grote groep bij ons terecht. Minimaal zes en maximaal twaalf personen kunnen per keer in de escape room. Zijn jullie met meer dan 12 personen? Dan kunnen we ervoor zorgen dat er meerdere rondes plaatsvinden in combinatie met andere activiteiten, zoals boerengolf of een solextocht. We denken graag met jullie mee, dus vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Escape Room Kessel

Altijd al eens een escape room willen doen met vrienden of familie? Kom dan een keertje langs in Kessel voor een van de leukste spellen ooit! Probeer in anderhalf uur tijd te ontsnappen uit een kamer en zet de snelste tijd neer. Lukt het jullie om uit onze escape room in Kessel te ontsnappen? Willen jullie meer informatie over onze escape room in Kessel? Bel of mail ons gerust!

Escape room in Limburg

Probeer samen met je familie, vrienden of collega’s te ontsnappen uit onze escape room in Limburg. Ga terug in de tijd en stap in het verhaal van de bokkenrijders, een bende die in de 18e eeuw actief was in Limburg. Los stapje voor stapje de puzzel op en kom zo steeds dichter bij de sleutel. Werk samen en vul elkaar aan, want een goede samenwerking is een vereiste om binnen de tijd te ontsnappen! Onze escape room in Limburg is ideaal voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendenuitje. Natuurlijk is onze escape room in Limburg ook leuk voor de familiedag! Willen jullie meer informatie of reserveren voor de escape room in Limburg? Bel 0774771247 of mail naar info@parkhoevedemiddelt.nl.