boerengolf en pannenkoekenboot

Prijs: Vanaf € 41,50 p.p.
Aantal personen: 20
Dagdeel: Middag & avond
Activiteiten: boerengolf
Eten & drinken:koffie en vlaai, drankarrangement, pannenkoekenboot
Uit te breiden met:
Vanaf € 41,50 p.p.

Boerengolf spelen en pannenkoeken eten op de Pannenkoekenboot. Dit leuke uitje start bij Parkhoeve de Middelt. Jullie worden verwelkomt met koffie en Limburgse vlaai en voor de kinderen hebben we ranja en chips. In het Maasdal langs de Maas wordt boerengolf gespeeld tussen onze koeien. Na afloop drinken jullie een drankje op ons boerderijterras. Op eigen gelegenheid vertrekken jullie daarna naar de opstapplaats van de Pannenkoekenboot voor een twee uur durende boottocht over de Maas met onderweg soep, onbeperkt pannenkoeken eten en ijs na. 

Voorbeeld dag indeling:
13.30 uur koffie met vlaai
14.15 uur boerengolf
16.15 uur boerderijterras (all-in)
16.45 uur vertrek naar pannenkoekenboot
19.30 uur afsluiting
  • vervoer op eigen gelegenheid naar opstapplaats Pannenkoekenboot (2,5 km.)
  • overtocht veerboot (€ 0,60 per wandelaar) niet inbegrepen
  • drank aan boord van de Pannenkoekenboot is niet inbegrepen

kinderprijzen: 

  • 4 en 5:  € 24,15
  • 6 tm 9:  € 32,80
  • 10 tm 11: € 34,70

Pannenkoekenboot

Dit leuke uitje is een topper! Boerengolf spelen en varen op de Maas met de Pannenkoekenboot voor een gezellig dagje uit in Limburg. Voor dit programma hebben wij al veel groepen ontvangen die tevreden terugkijken op een fijn dagje uit in Limburg.

Familiedag met rondvaart

Op zoek naar een leuk en afwisselend uitje voor een familiedag? Denk dan voor de jaarlijkse familiedag eens aan het arrangement ‘Boerengolf met de Pannenkoekenboot’. Heel gezellig voor een familiedag voor jong en oud. Boerengolf is een gezellige activiteit waar iedereen aan mee kan doen, dus ook opa, oma en de kleinkinderen. En pannenkoeken… die lust iedereen! Bijkletsen met alle ooms, tantes, neven en nichten en na de ontvangst bij Parkhoeve de Middelt aan de slag bij het boerengolf. Het is wel oppassen geblazen met natuurlijke hindernissen, zoals opkijkende koeien en slootjes. Na afloop wordt nog gezellig geborreld op het terras, waarna jullie vertrekken naar de opstapplaats en vervolgens aan boord gaan van de Pannenkoekenboot. Terwijl jullie onbeperkt pannenkoeken eten, maken jullie een twee uur durende rondvaart over de Maas. Op het bovendek kun je heerlijk uitwaaien en genieten van het mooie uitzicht over de Maas. Voor de kinderen is er een speelhoekje aan boord.