kinderfeestje bubblevoetbal

Prijs: Vanaf € 17,50 p.p.
Aantal personen: 8
Dagdeel: Dagdeel (ochtend of middag)
Activiteiten: bubble voetbal
Eten & drinken:
Uit te breiden met:ranja, friet & snack (+ € 6,80), ranja & pannenkoek (+ € 7,80)
Vanaf € 17,50 p.p.

Supergaaf en nieuw is een kinderfeestje met bubblevoetbal. Speciaal voor kinderen hebben we nu ook kleine bubbles, zodat ook jullie kunnen botsen en rollen bij het bubble voetbal. Voordat jullie starten, krijgen jullie eerst ranja met chips. Daarna gaan we teams maken en volgt de warming up, natuurlijk in boerenstijl met spellen zoals koemelken en riekhangen. Moe en voldaan gaan jullie weer naar huis van al dat rennen en rollen op het bubblevoetbalveld. Bekijk hier de film van het kinderfeest bubblevoetbal.

Voorbeeld dag indeling:
14.00 uur ranja en chips
14.30 uur warming up (met boerenspellen)
15.00 uur bubble voetbal
16.00 uur afsluiting

Dit arrangement is uit te breiden met:

ranja, friet & snack
+ € 6,80 p.p.
ranja & pannenkoek
+ € 7,80 p.p.

Speciaal voor kinderfeestjes hebben we kinderbubbles. Door het kleinere formaat sluiten de kinderbubbles goed aan.

  • minimaal 8 kinderen
  • leeftijd 7 t/m 12 jaar
  • te reserveren van maandag t/m vrijdag
  • meer info? Bekijk onze Facebook pagina met video's
  • uit te breiden met ranja, friet & snack
  • uit te breiden met ranja & pannenkoek

Super cool kinderfeest

Ben je op zoek naar een leuk en origineel kinderfeestje vol actie en plezier in Limburg? Dan zit je bij ons goed! Wij bieden je een super cool kinderfeestje, die je vriendjes niet snel meer zullen vergeten. De middag begint goed met ranja en chips, waarna we jullie in twee teams opsplitsen, namelijk het rode en het blauwe team. Als we in de wei aangekomen zijn, gaan we natuurlijk niet meteen bubble voetballen. Net als bij het echte voetbal krijgen jullie eerst... een warming up! Dit gebeurt natuurlijk wel in echte boerenstijl met enkele boerenspellen zoals koemelken en riekhangen. Nadat iedereen goed is opgewarmd, gaan jullie dan eindelijk beginnen met bubble voetbal! Beuk al je vriendjes om en probeer te scoren bij het doel van de tegenstander. Bubble voetbal is niet alleen super grappig om te doen, maar ook nog eens kei leuk om naar te kijken! Zoek je iets rustigers, dan kun je ook kiezen voor een kinderfeestje met boerengolf

Bubble voetbal

Lekker beuken, vallen, opstaan en weer doorgaan, zo gaat dat bij bubble voetbal. Beuk al je vriendjes om en grote kans dat jij ook omgeduwd wordt! Natuurlijk sta je snel weer op en probeer je met de bal aan je voet te scoren bij de tegenstander. 1-0! Een kinderfeest met bubble voetbal is niet alleen super vet, maar ook nog eens kei sportief en super grappig!