pannenkoekenboot en boerenspellen

Prijs: Vanaf € 45,50 p.p.
Aantal personen: 20
Dagdeel: Middag & avond
Activiteiten: boerenspellen
Eten & drinken:koffie en vlaai, drankarrangement, pannenkoekenboot
Uit te breiden met:
Vanaf € 45,50 p.p.

Pannenkoeken eten tijdens een boottocht en boerenspellen op de boerderij! Gezellig groepsuitje voor jong en oud, met ontvangst met koffie en Limburgse vlaai en ranja en chips voor de kinderen. Na de groepsactiviteit boerenspellen, genieten jullie van een drankje op het terras, waarna jullie naar de boot rijden voor een twee uur durende rondvaart met de Pannenkoekenboot. 

Voorbeeld dag indeling:
13.30 uur koffie met vlaai
14.15 uur boerenspellen
16.15 uur boerderijterras (all-in)
16.45 uur vertrek naar Pannenkoekenboot
19.30 uur afsluiting
  • vervoer op eigen gelegenheid naar opstapplaats Pannenkoekenboot (2,5 km.)
  • overtocht veerboot (€ 0,60 per wandelaar) niet inbegrepen
  • drank aan boord van de Pannenkoekenboot is niet inbegrepen

Kinderprijzen: 

  • 4 en 5:  € 27,15
  • 6 tm 9:  € 34,30
  • 10 tm 11: €  36,20

Rondvaart over de Maas

Altijd al eens willen varen? Dan bieden wij u daarvoor de gelegenheid! In het Maasdal in hartje Limburg ligt onze boerenhoeve en vanaf het terras ziet u de boten voorbij varen. Het eerste deel van dit uitje is aan wal bij Parkhoeve de Middelt. Limburgse vlaai mag natuurlijk niet ontbreken en tijdens de Boerenspellen hebben jullie veel speelplezier vanwege de gezelligheid en het feit dat iedereen mee kan doen. Na het drankje op het terras, start het tweede deel van het uitje. Het programma wordt voortgezet aan boord van de Pannenkoekenboot. Gedurende twee uur varen jullie over de Maas. Aan de innerlijke mens is gedacht, want tijdens de rondvaart wordt een buffet geserveerd met soep, onbeperkt pannenkoeken eten en ijs na. 

Pannenkoekenboot

Eenmaal aan boord van de pannenkoekenboot geniet u van prachtige vergezichten over de Maas. Vanaf de boot kijkt u naar het voorbijglijdende landschap. Op het bovendek is het heerlijk uitwaaien en genieten van de rust om u heen. Blijft u liever aan wal? De groepsactiviteit boerenspellen is ook mogelijk in combinatie met de Boerenbakpan