snertwandeling

Prijs: Vanaf € 16,00 p.p.
Aantal personen: 2
Dagdeel: Dagdeel (ochtend of middag)
Activiteiten: GPS tocht
Eten & drinken:
Uit te breiden met:Handboog schieten (+ € 16,00)
Vanaf € 16,00 p.p.

Een heerlijke herfst- en winteractiviteit om samen te genieten van de Limburgse omgeving. Jullie starten met een mooie GPS wandeling door het Limburgse landschap. Met de leuke denk- en doeopdrachten tussendoor vliegt de tijd! Na de winterwandeling staat jullie een heerlijke kop soep met brood te wachten om lekker op te warmen. Zo kunnen jullie gezellig bijkletsen en genieten van elkaar tijdens deze winteractiviteit in Limburg. 

Voorbeeld dag indeling:
14:30 uur GPS tocht
16.30 uur heerlijke kop soep
17.00 uur afsluiting

Activiteiten tijdens dit arrangement

Dit arrangement is uit te breiden met:

+ € 16,00 p.p.

Zorg voor stevige (wandel)schoenen 

Snert wandeling

De winteractiviteit start met een mooie GPS wandeling door de Limburgse omgeving. Met de leuke denk- en doeopdrachten vliegt de tijd! Na de winterwandeling is het tijd om op te warmen met een heerlijke kop soep met brood. Zo kun je met familie of vrienden gezellig bijkletsen en genieten van elkaar tijdens deze winteractiviteit of herfstactiviteit bij Parkhoeve de Middelt in Limburg. 

Winteractiviteit Limburg

Bent u op zoek naar een gezellige winteractiviteit in Limburg? Dan bent u bij Parkhoeve de Middelt aan het juiste adres! Speciaal voor de winter en herfst hebben wij een gezellig programma samengesteld met winteruitjes om samen met familie of vrienden te genieten van de prachtige winter omgeving in Limburg. Deze winteractiviteit start met een GPS wandeling door het Limburgse landschap en wordt afgesloten met een heerlijke kop soep na afloop.  Kortom: een gezellige winteractiviteit in Limburg om samen met vrienden of familie te genieten van elkaar. 

GPS wandeling in Limburg

Ga samen op pad met de GPS wandeling! Jullie lopen een prachtige GPS tocht in Limburg met onderweg leuke denk- en doeopdrachten. Deze activiteit is perfect om in de winter of herfst te doen: geniet van de mooie gekleurde blaadjes in de herfst of van de sneeuw in de winter. En wat is nou leuker om samen met je vrienden of familie een GPS tocht te maken? 

Herfstactiviteit  Limburg

Bij Parkhoeve de Middelt hebben we speciaal voor het najaar leuke winteractiviteiten en herfstactiviteiten in Limburg samengesteld.  Een van deze herfstactiviteiten is de snert wandeling in Limburg.  Trek er samen met familie of vrienden op uit voor de GPS tocht met onderweg leuke opdrachten. Na afloop van deze herfstactiviteit staat jullie een heerlijke kop soep met brood te wachten. Zo kunnen jullie lekker bijkletsen tijdens onze herfstactiviteit in Limburg.