vergaderen dag

Prijs: Vanaf € 28,00 p.p.
Aantal personen: 15
Dagdeel: Hele dag
Activiteiten: vergaderen
Eten & drinken:boeren lunch
Uit te breiden met:BBQ all-in (incl.drank) (+ € 30,50)
Vanaf € 28,00 p.p.

Op een bijzondere, landelijke locatie op het platteland van Peel & Maas ligt Parkhoeve de Middelt. De oude boerenhoeve is omgebouwd tot een accommodatie die uitermate geschikt is voor vergaderingen. Wij beschikken over meerdere zalen, waarvan de grootste zaal plaats biedt aan ruim 100 personen. Afhankelijk van uw wensen stellen wij de vergaderopstelling op. Bovendien is er gelegenheid voor een ontspannen drankje op het terras en kan het programma worden uitgebreid met een van onze activiteiten of een all-in BBQ.  Ruime parkeermogelijkheden en een centrale ligging in Limburg met een goede bereikbaarheid.

Voorbeeld dag indeling:
9.00 uur vergadering
13.00 uur boerenlunch
13.30 uur vergadering
17.00 uur afsluiting

Activiteiten tijdens dit arrangement

Dit arrangement is uit te breiden met:

BBQ all-in (incl.drank)
+ € 30,50 p.p.
  • zaalhuur (8 uur)
  • beamer en scherm, flipover, WiFi
  • ontvangst met koffie, thee en cake
  • onbeperkt koffie en thee 
  • mineraalwater, pepermuntjes en koekjes
  • boerenlunch

Vergaderhoeve Limburg

Wilt u ook eens in een totaal andere omgeving vergaderen? Dit kan bij Vergaderhoeve 'de Middelt'. Profiteer van de rust en ruimte die het platteland biedt en combineer het zakelijke met een ontspannende activiteit in de buitenlucht. Parkhoeve de Middelt heeft in de oude boerenschuur zalen, geschikt voor vergaderingen of presentaties. Een vergadering kan worden gecombineerd met een ontspannende activiteit, zoals boerengolf, solex rijden of handboogschieten.

Met boerengolf of solextocht

Boerengolf geeft u en uw collega's de gelegenheid om informeel van gedachten te wisselen, terwijl u een balletje slaat op de Boerengolfbaan. Lekker uitwaaien? Stap dan op solexen voor een prachtige solextour door Limburg of ga heerlijk ontspannen fietsen op tandems!

Rust, ruimte en inspiratie

Bij Parkhoeve de Middelt leert U uw collega’s op een andere manier kennen. Samen actief in de buitenlucht in combinatie met de rust van het platteland. Een schitterende locatie in boerenstijl, gezellig en sfeervol. Onze vergaderhoeve is centraal gelegen in een inspirerende omgeving langs de Maas, waarbij U vergaderen afwisselt met een ontspannende activiteit. Parkhoeve de Middelt beschikt over meerdere zalen en een groot terras. Een ruime parkeerplaats is aanwezig.