Laatst bekeken

Pannenkoekenboot


Smullen van pannenkoeken 

Boerengolf spelen of Boerenspellen met de hele familie, om daarna pannenkoeken te eten op de Pannenkoekenboot. Smullen van heerlijke pannenkoeken, met soep vooraf en een ijscoupe als dessert. Heerlijk varen over de Maas en tijdens de boottocht onbeperkt pannenkoeken eten.  

Met de Pannenkoekenboot kies je voor een origineel en afwisselend dagje uit in Limburg. Bij Parkhoeve de Middelt ontvangen wij jullie met Limburgse vlaai en dan gaan jullie aan de slag met een leuke activiteit. Op  het boerderijterras drinken jullie nog gezellig een drankje, waarna de Pannenkoekenboot op jullie wacht voor een twee uur durende rondvaart over de Maas. Dus genieten langs het water en op het water!

  • reserveren mogelijk vanaf 20 personen (bij beschikbaarheid)
  • vervoer op eigen gelegenheid naar opstapplaats Pannenkoekenboot (2,5 km.)
  • pannenkoekenboot: soep van de dag, pannenkoek met spek, pannenkoek met kaas, pannenkoek met appel en rozijnen, pannenkoek naturel en ijs coupe
  • veerovergang (€ 0,60 wandelaar) niet inbegrepen
  • drank aan boord van de Pannenkoekenboot is niet inbegrepen

Optioneel:

per drank-consumptie rondvaart
+ € 2,20 p.p.

Pannenkoekenboot voor familiedag

Denk voor de organisatie van de jaarlijkse familiedag eens aan het arrangement ‘Boerengolf en Pannenkoekenboot’. Ideaal voor een onvergetelijke familiedag voor jong en oud, want boerengolf is een gezellige activiteit waar iedereen aan mee kan doen. En pannenkoeken… die lust iedereen! Bijkletsen met alle ooms, tantes, neven en nichten en na de ontvangst met Limburgse vlaai, samen aan de slag met Boerengolf. Voor jong en oud is het een hele beleving om de bal in zo weinig mogelijk slagen in de holes te slaan. Pas op voor slootjes en natuurlijke hindernissen, zoals de grazende koeien. Na afloop wordt nog gezellig geborreld op het terras, waarna iedereen aan boord gaat van de Pannekoekenboot. Terwijl jullie onbeperkt pannenkoeken eten, volgt een twee uur durende rondvaart over de Maas. Op het bovendek kun je lekker uitwaaien en genieten van het mooie uitzicht over de Maas. Terug aan wal, kan iedereen met een voldaan gevoel huiswaarts keren en terugkijken op een geslaagde familiedag.

Leuk voor iedereen

Of het nu gaat om een personeelsuitje met collega’s of een vriendenuitje met een grote groep, onze arrangementen met de Pannenkoekenboot zijn geschikt voor alle groepen vanaf tien personen. Genieten van de zon op het dek en van de rust van het water. De Pannenkoekenboot heeft ruim 100 zitplaatsen en biedt tijdens de rondvaart een menu aan met Pannenkoeken in de hoofdrol, soep vooraf en een ijscoupe toe. Iedereen is welkom aan boord en zijn er meerdere groepen dan zorgt de bemanning voor een aparte tafel zodat jullie bij elkaar zitten. Voor de allerkleinsten zijn er veiligheidsvesten en aan boord is een kinderspeelhoek. De Pannekoekenboot is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Fietsen kunnen tijdens de vaart mee aan boord. Kijk op arrangementenoverzicht voor de mogelijkheden om een actieve middag bij Parkhoeve de Middelt gezellig af te sluiten met een rondvaart op de Maas.

Bedrijfsuitje met Pannenkoekenboot

Van een hele middag actief in de frisse buitenlucht krijg je lekkere trek, dus maak jullie bedrijfsuitje of personeelsuitstapje compleet, met een rondvaart op de Maas met de Pannenkoekenboot. Na een gezellige middag met Boerengolf of met de Boerenspellen bij Parkhoeve de Middelt, vertrekken jullie op eigen gelegenheid naar de opstapplaats (op slechts vijf autominuten). Aan boord van de Pannenkoekenboot is het ouderwets genieten en onbeperkt pannenkoeken eten.

Geslaagd groepsuitje in Limburg

Voor een heerlijk dagje uit met de hele familie, een vriendendag of bedrijfsuitje hoeft u niet verder te zoeken. Reserveer nu een Pannenkoekenboot arrangement bij Parkhoeve de Middelt en dan heeft u een sportieve middag met boerengolf of met solexverhuur en ´s avonds een gezellige boottocht over Maas. U kunt onbezorgd genieten van een vooraf afgesproken arrangement dat wij graag tot in de puntjes voor jullie regelen. Bel nu 077-4771247 dan bent u verzekerd van een geslaagd groepsuitje in Limburg.