Archery Attack


Nieuw in Limburg: Archery Attack!

Archery Attack is helemaal hot in Amerika en is nu ook in Nederland een hype. Een leuk en actief spel vol spanning en sensatie! Archery Attack is een unieke combinatie van paintball, handboogschieten en trefbal, waarbij je met pijl en boog probeert je tegenstanders uit te schakelen. Ga op jacht met pijl en boog en probeer je tegenstanders te raken! Door de speciale pijlen voel je hier niks van!

Archery attack kan zowel in de zomer als in de winter gespeeld worden en men laat zich zelfs door regen niet weerhouden dit spel te mogen spelen! Na afloop kan er gezellig wat gedronken worden in een van onze sfeervolle binnenruimtes. Kortom: een ideale winteractiviteit vol actie voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, teamuitje of vriendenuitje 

Los te boeken vanaf
€ 18,50 p.p.

Een ronde Archery Attack duurt maximaal 10 minuten en er worden meerdere rondes en spelvarianten gespeeld. Om Archery Attack te spelen ontvangt elke speler een masker, boog en verschillende pijlen. Voordat de activiteit van start gaat krijgen jullie nog een uitleg over het spel en over het schieten met pijl en boog. De activiteit wordt begeleid door een spelbegeleider. De speelduur is 1,5 uur met verschillende spelvarianten. 

Inbegrepen:

spelbegeleider, wedstrijdveld, materialen

Hoe wordt Archery Attack gespeeld?

Bij Archery Attack in Limburg strijden twee teams tegen elkaar om de winst. Het doel is om alle tegenstanders uit te schakelen of om alle vijf de Targets van het andere team te raken. In het speelveld van Archery Attack staan verschillende obstakels waar je achter kunt schuilen en in het midden liggen alle pijlen. Wanneer de scheidsrechter fluit, start het Archery Attack spel en rennen alle spelers naar het midden om zo veel mogelijk pijlen te pakken. Vervolgens probeer je om je tegenstanders af te schieten met de speciale pijl en boog. 

 

Archery Attack Limburg

Eerst in Amerika een hype en niet veel later ook in Australië een grote hit. Engeland volgt en ook Nederland gaat overstag… en nu is het eindelijk in Limburg aangekomen: Archery Attack! Het spannendste spel van dit moment en helemaal hot bij iedereen die wel van een beetje actie houdt! Archery Attack is nu in Limburg te spelen bij Parkhoeve de Middelt, voor een compleet verzorgd uitje met eten en drinken en volop keuze uit groepsactiviteiten.  

Ook aan de vrijgezel is gedacht…

Archery Attack is al helemaal geschikt voor een vrijgezellenfeest. De jacht op de vrijgezel is geopend! Hilarisch om te zien en al helemaal leuk om te doen, kortom: perfect voor een vrijgezellenfeest! Willen jullie nog een groepsactiviteit doen tijdens het vrijgezellenfeest? Misschien is bubble voetbal, handboogschieten, boerenzeskamp of een solextocht een leuk idee! Bel of mail ons gerust voor de mogelijkheden. 

 

Pijl en boogschieten met Archery Attack

Bij Parkhoeve de Middelt in Limburg kun je het spannende spel Archery Attack combineren met een wedstrijd handboogschieten! Ervaar hoe het is om een echte Robin Hood te zijn! Wie schiet als eerste de pijl in de roos? En wie is de beste schutter? Kom en beleef deze gezellige groepsactiviteiten zelf bij Parkhoeve de Middelt in Limburg! Willen jullie na afloop van de groepsactiviteiten handboogschieten en Archery Attack nog genieten van een gezellige BBQ? Dan zijn jullie bij Parkhoeve de Middelt aan het juiste adres. Wij zorgen voor een compleet dagje uit met groepsactiviteiten en eten en drinken.