spelshow en quiz


De Boerenbonte Quiz is een verzameling van verschillende spel elementen uit bekende televisieshows, zoals ‘Ik hou van Holland’, ‘de jongens tegen de meisjes’ en ‘minute, to win it’. Ofwel, de leukste spellen zijn verzameld in deze spelshow.

Bent u op zoek naar een gezellige en originele binnenactiviteit voor een familiedag, vriendenuitje of bedrijfsfeest? Dan is de Boerenbonte Quiz precies wat u zoekt! Ga de strijd aan met de andere teams en probeer zoveel mogelijk punten te scoren in de verschillende spelrondes. Tijdens de quiz komen niet alleen maar vragen aan bod… Ook doe opdrachten staan op het programma! Het team dat uiteindelijk de meeste punten weet te scoren, gaat er met de prijs vandoor! Humor en een gezellige competitie staan centraal bij de Boerenbonte Quiz. Hapjes en drankjes ontbreken natuurlijk niet!

De groep wordt verdeeld in verschillende teams, waardoor iedereen de kans krijgt om mee te spelen. Tijdens de pauzes is er tijd voor een drankje en gaan we rond met een bittergarnituur. De boerenbonte quiz wordt begeleid door een presentator en het team dat de meeste punten scoort, wint natuurlijk een leuke prijs!

De Boerenbonte Quiz wordt gespeeld in onze sfeervolle binnenruimtes. De Boerenbonte Quiz kan worden uitgebreid met heerlijk eten, zoals een Winter-BBQ, stamppotbuffet of Grootmoedersbrunch.

vanaf 14 personen  I 

Optioneel:

Stampotbuffet
+ € p.p.
Brunch
+ € p.p.

Inbegrepen:

presentator, spelmaterialen, prijs voor winnend team
incl. drankjes en bittergarnituur

Indoor spelshow

De Boerenbonte Quiz is een perfect begin van een gezellige middag of avond op de boerderij! Gezellig en lachwekkend groepsspel waarbij jullie in teams de strijd met elkaar aangaan. Herontdek de bonte avond van vroeger! Humor en gezellige competitie staan bij deze indoor spelshow centraal. Sommige spellen speel je als team, en andere spellen wordt gestreden in een één tegen één duel, waarbij het aanmoedigen van je teamgenoten het verschil kan maken. Tot slot is er een eindspel, waarna duidelijk wordt welk team de winnaar wordt van de Boerenbonte Quiz. Met natuurlijk een leuke prijs voor het winnende team van deze ouderwets gezellige spelshow.

Groepsactiviteiten voor jong en oud

Parkhoeve de Middelt heeft volop keuze uit groepsactiviteiten die geschikt zijn voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, uitje met vrienden, familiedag en kinderfeestje, ideaal voor een dagje uit in Limburg. We hebben activiteiten voor jong én oud, dus voor ieder wat wils. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan handboogschieten, Achery Attack, boerengolfen, bubble voetbal spelen of solexrijden. Bij veel van de activiteiten speelt teambuilding een belangrijke rol, waarbij plezier maken natuurlijk op nummer één staat.  

Groepsactiviteiten in Limburg

Zoekt u naar groepsactiviteiten in Limburg? Bij Parkhoeve de Middelt is er gedurende het hele jaar volop keuze uit groepsactiviteiten voor gezellige groepsuitjes in Limburg. Voor het organiseren van groepsuitjes met leuke groepsactiviteiten in Limburg ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een familiedag in Limburg, een actief vrijgezellenfeest of een gezellige vriendendag, een teamuitje of bedrijfsuitje heb je bij Parkhoeve de Middelt de keuze uit verschillende arrangementen met een scala aan groepsactiviteiten, die variëren in tijdsduur en sportiviteit voor de groep.