Schieten maar!

Preis: Ab € 48,50 pP
Personen: ab 8 Personen
Teil des Tages: Der ganze Tag
Aktivitäten: Bauerngolf, Archery Attack
Essen und Trinken:Kaffee und Kuchen, Bauernlunch, Biergarten
Erweitern mit:BBQ & drank (+ € 36,85)
Ab € 48,50 pP

Een compleet dagje uit met archery attack en boerengolf. Jullie starten de dag met koffie of thee en een stuk Limburgse vlaai. Vervolgens gaan jullie de wei in voor een gezellige wedstrijd boerengolf. Na deze leuke activiteit staat er een boerenlunch voor jullie klaar. En dan is het tijd voor archery attack!  Een afwisselend spel waarbij je met de speciale pijl en boog op je tegenstanders moet schieten! Na dit actieve spel gaan jullie nog gezellig wat drinken om de dag bij Parkhoeve de Middelt af te sluiten. 

Vorbild Programm:
10.30 Uhr koffie met vlaai
11.00 Uhr boerengolf
13.00 Uhr boerenlunch
14.00 Uhr archery attack
15.30 Uhr terras (incl. drank)
16.00 Uhr afsluiting

Ga op jacht met pijl en boog en probeer je tegenstanders te raken. Het voordeel van Archery Attack is dat je geen pijn voelt wanneer je geraakt wordt door een pijl. Bij Archery Attack wordt namelijk gespeeld met speciale pijlen die een zacht uiteinde hebben. Er worden diverse spelvarianten gespeeld en in het speelveld staan objecten waarachter kan worden geschuild. Vooraf starten we met inschieten op een doelpack, om de techniek onder de knie te krijgen. 

Hoe wordt Archery Attack gespeeld?

Bij Archery Attack in Limburg strijden twee teams tegen elkaar om de winst. Het doel is om alle tegenstanders uit te schakelen of om alle vijf de Targets van het andere team te raken. In het speelveld van Archery Attack staan verschillende obstakels waar je achter kunt schuilen en in het midden liggen alle pijlen. Wanneer de scheidsrechter fluit, start het Archery Attack spel en rennen alle spelers naar het midden om zo veel mogelijk pijlen te pakken. Vervolgens probeer je om je tegenstanders af te schieten met de speciale pijl en boog.

Archery Attack, de nieuwste trend van dit moment

Archery Attack is dé trend van dit jaar! Ben je op zoek naar een super vette activiteit die ook nog eens origineel is? Dan zit je met Archery Attack in Limburg helemaal goed. Actie en plezier gecombineerd in een te gekke groepsactiviteit. Succes gegarandeerd!  

Achery Attack met BBQ

Start jullie uitje met het actieve en spannende spel Archery Attack. Ga met en tegen elkaar de strijd aan en schiet alle pijlen raak! De tijd vliegt en voor je het weet is er een Archery Attack winnaar bekend. Willen jullie de dag afsluiten met een heerlijke BBQ? Dat kan! Wij bieden verschillende eetmogelijkheden aan, waaronder een BBQ of de boerenbakpan. De BBQ is compleet verzorgd en de drank zit inbegrepen. Meer weten? Informeer ons gerust naar de mogelijkheden!

Speelveld

Archery Attack wordt gespeeld op een speciaal veld dat ingericht is voor deze activiteit. Er staan verschillende obstakels opgesteld waarachter men zich kan verschuilen. Het spelveld wordt aangepast aan de spelvariant, zodat Archery Attack op de leukste manier gespeeld kan worden.