familiedag


Kom dit jaar met jullie familiedag naar Parkhoeve de Middelt en geniet van een originele dag die bol staat van de gezelligheid. Met een ruime keuze aan activiteiten bieden wij jullie een passend programma voor de hele familie, met de boerenspellen, boerengolf, bubblevoetbal, GPS tocht, handboogschieten, een fotopuzzeltocht op tandems of een schilderworkshop. Volop keuze dus, voor een leuke familiedag voor jong en oud! 

Met natuurlijk voldoende tijd om elkaar te ontmoeten en bij te praten, met een lekker hapje en een drankje op ons terras. Barbecueën of samen bakken rondom de Boerenbakpan, pannenkoeken eten met een rondvaart of lunchen in de Boerenschuur. Zoeken jullie alleen een ochtend- of middagprogramma of een los te reserveren activiteit? Ook dat kan! Bekijk hier alle arrangementen.

Meer weten?

Jullie bepalen zelf hoe de familiedag er uit gaat zien. Afhankelijk van jullie wensen helpen wij jullie met het kiezen van een geschikt programma. Bepalend zijn de beschikbare tijd, het aantal personen, de samenstelling van de groep en de activiteit van jullie keuze. Er kan gekozen worden voor een compleet verzorgde dag met een lunch of een middagprograma al dan niet uitgebreid met een goedverzorgde barbecue of een rondvaart op de Pannenkoekenboot.

Familiedag Limburg

Organiseert u een familiedag in Limburg? In Limburg ligt Parkhoeve de Middelt en wij ontvangen veel groepen voor een familiedag in Limburg. Een geslaagde familiedag is een feest voor jong en oud. Aan iedereen is dan ook gedacht bij het samenstellen van de ideale familiedag in Limburg. Terwijl de volwassenen elkaar de hand schudden en gezellig bijkletsen onder het genot van Limburgse vlaai en een heerlijk kopje koffie, zijn de neefjes en nichtjes enthousiast over wat komen gaat. Activiteiten voor alle leeftijden zijn Boerengolf en natuurlijk de Boerenspellen. Maar denk voor het organiseren van een familiedag ook eens aan een GPS-wandeltocht, een fotopuzzeltocht met tandems, handboogschieten of koeschilderen. Aan al deze activiteiten kunnen kinderen ook mee doen! Het organiseren van een familiedag is de manier om de contacten met familieleden levendig te houden. Terwijl je samen actief bent met een leuke groepsactiviteit, verstevig je de familieband. Het accent ligt op gezelligheid met activiteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden, waardoor jong en oud mee doet. Als je zo samen bezig bent, leer je elkaar in een ongedwongen en ontspannen sfeer op een andere manier kennen en worden contacten met familieleden aangehaald.

Ideeën familiedag

Wilt u familiedag ideeën opdoen? Om alvast in de stemming te komen -en natuurlijk om leuke ideeën op te doen voor een familiedag- kunt u een kijkje nemen op onze site. Door de verschillende filmpjes van de groepsactiviteiten en  foto’s te bekijken, kunt u zich een beeld vormen van de mogelijkheden. Hier vindt u ideeën voor activiteiten voor de hele familie. Er zijn tal van leuke arrangementen voor jong en oud, waarbij niemand zich zal hoeven te vervelen. Er is voor ieder wat wils. Natuurlijk kunt u uw vragen ook rechtstreeks aan ons stellen. Wij helpen u graag bij het samenstellen van een mooi programma voor jullie familiedag. 

Familiedag arrangementen

In een gezellige sfeer samen met de familie een onvergetelijke dag beleven in Limburg. Onze doelstelling is om mensen een onvergetelijke dag te bezorgen waar nog lang en met veel plezier naar wordt teruggekeken. We hebben voor iedereen wel een passend familiedag arrangement. Zo ontvangen we families die er een compleet dagje uit van maken, maar we ontvangen net zo goed groepen voor een middagarrangement, al dan niet aangevuld met een barbecue arrangement bij Parkhoeve de Middelt of een rondvaart over de Maas met de Pannenkoekenboot. Wat jullie wensen ook zijn, jullie zijn van harte welkom voor jullie familiedag op onze mooie boerenhoeve in het landelijke Maasdal van Kessel. Met een keur aan familiedag arrangementen is er altijd wel iets van uw gading. Start de dag bijvoorbeeld met een ontvangst met Limburgse vlaai, tussen de middag een heerlijke boerenlunch en natuurlijk een gezellige afsluiting met een barbecue of rondvaart met de pannenkoekenboot. 

Samen genieten

Een ontspannen en onbezorgde familiedag. Alles is geregeld met een goed gevuld dagprogramma bij Parkhoeve de Middelt. In de ochtend spelen jullie boerengolf, een geweldige ervaring voor iedereen van klein tot groot, in de weilanden waar Brandrode runderen rustig grazen. Na de laatste hole staan de tafels klaar voor de boerenlunch met een goed gevulde soep en lekkere, belegde broodjes. Even rust en tijd voor elkaar hoort ook bij een familiedag. s'Middags met z’n allen trappen op de tandem. Een fotopuzzeltocht met allerlei uitdagingen door Kastelendorp Baarlo. Echt genieten voor iedereen.

Familiedag met kinderen

Wilt u uw een te gekke familiedag met kinderen? Dat kan bij Parkhoeve de Middelt. Een compleet verzorgde middag voor jong en oud. Trek allemaal een overal aan, we hebben ze in alle soorten en maten, en ga de strijd aan tijdens een spannende boerenzeskamp. Of neem de GPS wandeltocht, ideaal om samen met de kinderen te beleven. Trek met de hele club lekker de natuur in en geniet van bijzondere momenten met elkaar. Onderweg zijn er diverse leuke, uitdagende spel- en doe opdrachten. Of wat dacht u van de boerenspellen, waarbij jong en oud samen aan de slag gaan. We maken er een graag een onvergetelijke dag van compleet verzorgd met eten en drinken in een ontspannen sfeer. Ook een leuk idee, speel s'middags boerengolf tussen de koeien en maak s'avonds een mooie boottocht over de Maas met onbeperkt Pannenkoeken eten! Kijk voor al onze super leuke ideeën voor een familiedag met kinderen op het arrangementenoverzicht.

Dagje uit 

Een gezellige familiedag op de boerderij. Groepsuitje waarbij jullie meedoen aan de leukste activiteiten en waarna jullie lekker met z'n allen gaan barbecueën. Succes verzekerd! Jullie worden ontvangen met koffie en Limburgse vlaai. Daarna twee uur één en al gezelligheid met de boerenspellen. In de wei staan een groot aantal verschillende spellen opgesteld waaraan de hele familie kan deelnemen. Behendigheid, creativiteit en plezier staan voorop. Na de spellen is het tijd voor een heerlijke afsluiting van de familiedag met een barbecue op de binnenplaats van Parkhoeve de Middelt of in de sfeervolle Boerenschuur.

Ontmoeten

De jaarlijkse familiedag met kinderen is het moment om weer echt met z’n allen bij elkaar te zijn. Parkhoeve de Middelt, centraal gelegen in Limburg bij Venlo, in het prachtige Maasdal organiseert fijne uitjes voor jullie familiedag. Naast de vele buitenactiviteiten die gespeeld worden in de weilanden rondom de boerenhoeve, kan ook fietsend of wandelend de landelijke omgeving in Kessel en Baarlo worden verkend. Wij hebben voor elke groep en voor elke gelegenheid een passend arrangement. Koffie met vlaai, een gezonde, lekkere lunch of een gezellige BBQ maken de familiedag compleet. Informeer direct naar de mogelijkheden en bel 077-4771247.

Familiedag organiseren

Waarom een familiedag organiseren? Ontmoetingen tussen jong en oud zijn belangrijk. Door het organiseren van een familiedag worden contacten tussen jong en oud bevorderd en komen de verschillende generaties weer met elkaar in contact. Binnen een familie wordt het veelal belangrijk gevonden dat de contacten goed blijven, om te voorkomen dat men losraakt van elkaar. Door een familiedag te organiseren, breng je iedereen van de familie samen voor een gezellige dag vol plezier en vermaak. De boerenspellen en de activiteit boerengolf zijn voorbeelden van groepsactiviteiten waar jong en oud aan mee kan doen. Niemand staat aan de kant, maar iedereen doet mee. Verschillende leeftijden komen bij elkaar, kleinkinderen, ooms en tantes en grootouders. Iedereen kent vast wel verhalen van een opa of  een oudtante, waarin wordt verteld over de tijd waarin zij zijn opgegroeid en hun jonge jaren. Saaie geschiedenisstof wordt levend en door te luisteren naar deze verhalen krijg je meer besef over de eigen persoonlijke geschiedenis en de familiegeschiedenis. Alle reden dus om een leuke familiedag te organiseren, waarop de verschillende generaties elkaar ontmoeten, samen optrekken en elkaar weer tegenkomen. Parkhoeve de Middelt heeft allerlei leuke uitjes die geschikt zijn voor het organiseren van een familiedag.