handboogschieten


Voor wie op zoek is naar een actief en gezellig groepsuitje is handboogschieten een schot in de roos! Spanning en concentratie voor de hele groep, onder leiding van een instructeur en op een overdekte schietbaan. Wie heeft een scherp oog en een vaste hand en schiet het beste schot in de roos? Handboogschieten is een leuke groepsactiviteit voor iedereen die op zoek is naar een actief uitje voor een vriendendag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Sport, spel en ontspanning worden met handboogschieten gecombineerd. Bij handboogschieten is concentratie belangrijk, maar het plezier staat voorop. In korte tijd leer je de fijne kneepjes van het handboogschieten en daarna gaat iedereen zelf actief aan de slag. Je zult zien dat het nog niet meevalt de roos te raken. Met een knallende wedstrijd op het laatst, is dit verrassende uitje compleet. 

Los te boeken vanaf
€ 20,50 p.p.
Al een arrangement met handboogschieten vanaf
€ 28,50 p.p.

De groepsactiviteit handboogschieten vindt plaats op een overdekte schietbaan. Voor linkshandigen hebben we aangepaste handbogen en ook kinderen kunnen meedoen, want voor hen hebben we speciale kinder-handbogen. De speelduur is 1,5 uur. Handboogschieten is mogelijk vanaf tien deelnemers. 

Optioneel:

kruisboog schieten
+ € 1,50 p.p.

Inbegrepen:

begeleiding instructeur

Handboogschieten kan iedereen!

Leren hoe handboogschieten in z’n werk gaat is één, maar een leuk dagje uit organiseren is net zo belangrijk. Bij Parkhoeve de Middelt is alles aanwezig voor een geslaagd groepsuitje. Jullie zorgen voor enthousiaste deelnemers en Parkhoeve de Middelt voor een overdekte schietbaan en deskundige begeleiding, met natuurlijk een gezellig boerderijterras en sfeervolle binnenruimtes, waar wij uw drankje en hapje verzorgen. Gezellig samenzijn is leuk, maar samen de uitdaging aangaan is dubbel zo leuk. Handboogschieten is een spannende ervaring en heel goed te combineren, zoals met het arrangement solex en handboogschieten of met bubblevoetbal. 

Actie en gezelligheid

Het is natuurlijk een uitdaging, schieten met een handboog. Maar iedereen kan het! Onder deskundige begeleiding gaan jullie na een korte instructie zelf handboogschieten op onze overdekte baan. Opperste concentratie, een scherp oog en een vaste hand, samen met een gezonde portie enthousiasme, zorgen voor een verrassende middag. Ook aan de kinderen is gedacht, want wij hebben speciaal voor hen kleine handbogen. Dus handboogschieten is ook zeker geschikt voor jong en oud tijdens een gezellige familiedag.

Wie schiet als eerste in de roos? 

De groep wordt verdeelt in teams. Nadat de begeleider de basisvaardigheden heeft uitgelegd, mag iedereen eerst een ronde proefschieten om het handboogschieten een beetje onder de knie te krijgen. Na de oefenronde is het tijd om met de echte wedstrijd te beginnen! Om beurten mag ieder proberen de pijl in de roos te schieten. Bij elke ronde worden drie pijlen geschoten en wordt de score van iedereen genoteerd. Zo komen jullie er snel achter wie de beste schutter van de groep is! 

Knallende afsluiting

Het handboogschieten wordt afgesloten met een knallende finale… jullie gaan namelijk op ballonnen schieten! Welk team schiet de ballon als eerste stuk? Het klinkt misschien gemakkelijk, maar dat is het zeer zeker niet. Als de finale is afgelopen, worden de punten opgeteld en wordt eindelijk duidelijk wie zich de nieuwe Robin Hood mag noemen! 

Handboogschieten is voor iedereen

Handboogschieten is naast een sportieve activiteit ook nog eens heel gezellig! Als je zelf niet aan het beurt bent, ben je natuurlijk bezig je teamgenoten aan te moedigen. Of je kunt gezellig bijkletsen met een drankje in de hand. Handboogschieten is voor iedereen weggelegd, of je nou sportief bent of niet. Het is de perfecte activiteit voor jong én oud en versterkt ook nog eens het teamgevoel. Ideaal dus voor een bedrijfsuitje, vriendenuitje of familiedag! 

Meer informatie over Handboogschieten

Durf jij het aan om tijdens het bedrijfsuitje of de teambuildingsdag de krachten te meten met handboogschieten?
Informeer naar de mogelijkheden bij Parkhoeve de Middelt, wij bieden jullie een uitdagende activiteit waarover nog lang nagepraat zal worden. Compleet verzorgd, eventueel gecombineerd van een onze andere activiteiten zoals boerengolf of de boerenzeskamp. En dat alles op onze fraai gelegen locatie in het Maasdal van Noord Limburg. Het programma kan naar wens worden samengesteld, bijvoorbeeld met een overheerijke barbecue tijdens het arrangement BBQ met handboogschieten. Bekijk alle mogelijkheden op het arrangementenoverzicht.