uitjes


Groepsuitjes in Limburg

Of u nu op zoek bent voor een uitje voor een vrijgezellenfeest, een bedrijfsuitje of voor een vriendendag of familiedag, hier vindt u altijd wel een groepsuitje van uw gading. We hebben activiteiten voor jong én oud en voor kleine groepen en grote groepen tot 100 personen. Zo kunt u gaan handboogschieten, Bubble voetbal spelen, boerengolfen of solexrijden. Bij het grootste deel van de activiteiten speelt teambuilding een belangrijke rol, waarbij plezier maken op nummer één staat. Naast de activiteiten kunt u ook heerlijk eten op ons terras of in één van onze zalen. We hebben lunches, buffets en barbecues, keuze genoeg dus.  

Onze top arrangementen


Ideeën voor vriendenuitjes

Voor de vriendengroep die graag actief en sportief bezig is, heeft Parkhoeve de Middelt originele buitenactiviteiten zoals boerenspellen, boerengolf en handboogschieten. Gezellig op pad met de GPS wandeltocht langs de Maas of samen op een tandem stappen voor een fotopuzzeltocht. Tal van ideeën voor mannen én vrouwen voor het perfecte vriendenuitje. Combineer meerder activiteiten en tref elkaar daarna voor een gezellig samenzijn met lekker eten en drinken. Organiseer een vriendenuitje om nooit te vergeten en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Gezellige familiedag

De jaarlijkse familiedag is het moment om elkaar weer te zien en samen een gezellige dag te beleven. Parkhoeve de Middelt, centraal gelegen in Limburg in het prachtige Maasdal, organiseert leuke uitjes voor jullie familiedag. Naast de vele buitenactiviteiten die gespeeld worden in de weilanden rondom de boerenhoeve, kan ook al fietsend of wandelend langs de Maas de omgeving worden verkend. Wij hebben voor elke groep en voor elke gelegenheid een passend arrangement. Koffie met vlaai, een lekkere lunch of een gezellige BBQ maken de familiedag compleet.

Vrijgezellenfeest organiseren?

Op zoek naar een leuk en origineel vrijgezellenfeest? Vrijgezellenfeest ideeën vind je hier! Het is altijd weer lastig om met iets nieuws te komen, want wat past bij de groep en is ook nog origineel?  Alles om er voor te zorgen dat de vrijgezel een onvergetelijke dag beleeft. Wij hebben activiteiten voor iedereen, man of vrouw, van sportief en actief tot creatief.

Parkhoeve de Middelt

Leuke activiteiten en groepsuitjes voor een familiedag, vriendendag en bedrijfsuitje. Compleet verzorgd met een BBQ of lunch voor groepen van 2 tot 150 personen. Landelijk gelegen langs de Maas in Kessel. Met activiteiten zoals boerengolf, solextochten, een fotopuzzeltocht op tandems, handboogschieten, escaperoom ‘De Bokkenrijders’ (4-12 personen) en boerenspellen voor jong en oud. Op ons gezellige terras serveren we behalve lunchgerechten en vlaai ook ijscoupes van ambachtelijk boerenijs. Alles voor een geslaagd dagje uit!