solex & boerengolf

Prijs: Vanaf € 66,50 p.p.
Aantal personen: 6
Dagdeel: Hele dag
Activiteiten: boerengolf, solex rijden
Eten & drinken:koffie en cake of vlaai, boeren lunch, drankarrangement
Uit te breiden met:vlaai ipv cake (+ € 3,00), ijscoupe v.a. (+ € 7,50)
Vanaf € 66,50 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Een compleet verzorgd dagje uit in Limburg met solex rijden en boerengolf. Aangekomen bij Parkhoeve de Middelt staat jullie een lekkere kop koffie met Limburgse vlaai te wachten. Daarna is het tijd voor een wedstrijd boerengolf tussen onze brandrode runderen. Bij terugkomst staat jullie een heerlijke lunch te wachten, waarna jullie op de solex stappen voor een prachtige route langs de maas en door onze omgeving. Weer terug bij Parkhoeve de Middelt wordt nog gezellig wat gedronken op ons boerenterras. 

Voorbeeld dag indeling:
10.30 uur koffie met cake
11.00 uur boerengolf
13.00 uur boerenlunch
14.00 uur solextocht
17.00 uur Terras (incl. 1 drankje)
17.30 uur afsluiting

bijzonderheden solextocht:

  • inclusief brandstof, WA-verzekering en routekaart
  • met de solex wordt een vaste route afgelegd
  • solexverhuur voor personen vanaf 18 jaar
  • huurovereenkomst door huurder te ondertekenen
  • borg voor aanvang solexverhuur te voldoen
  • voor personen die in bezit zijn van een bromfietsrijbewijs of rijbewijs

Terras na activiteit: 

  • Inclusief 1 drankconsumptie na afloop activiteit, met keuze uit koffie, thee, frisdrank, bier of alcoholvrij bier.

Dag uit in Limburg

Op zoek naar een leuk dagje uit in Limburg waarbij jullie de omgeving verkennen én iets actiefs doen? Dan is dit een echte aanrader! Toeren op de solex door het mooie Limburg en lekker de wei in tussen onze brandrode runderen. Met een ontvangst met koffie en vlaai, tussendoor een heerlijke boerenlunch en een gezellige afsluiting op het terras is jullie dagje uit meer dan geslaagd!  

Toeren op de solex

Met deze activiteit maken jullie kennis met het prachtige Limburg door middel van onze ouderwetse en goedlopende solexen. Jullie rijden een prachtige route langs de Maas waarbij jullie het echte Limburg leren kennen. En wat is er  leuker dan dat op een solex te doen?  Onderweg komen jullie langs een aantal gezellige dorpjes waar jullie kunnen stoppen om wat te drinken. Al met al een geweldige route en ervaring die je een keer meegemaakt moet hebben! 

Slaan met die klomp! 

Breng de competitie in het spel met een wedstrijd boerengolf in Limburg. Ga de strijd aan met het andere team en probeer de bal met zo min mogelijk slagen in de hole te slaan. Wie slaat het hardst? Wie raakt per ongeluk een koe? Boerengolf is een activiteit voor jong en oud waarbij je lekker actief bezig bent in de wei. Een leuke activiteit waarbij je óók nog eens onze brandrode runderen kunt zien. Kom en beleef het zelf!