koeschilderen

Prijs: Vanaf € 32,50 p.p.
Aantal personen: vanaf 10 personen
Dagdeel: Dagdeel (ochtend of middag)
Activiteiten: koe schilderen
Eten & drinken:koffie en cake of vlaai, drankarrangement
Uit te breiden met:ijscoupe v.a. (+ € 7,50), klomp schilderen (+ € 2,50), vlaai ipv cake (+ € 3,00)
Vanaf € 32,50 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Liever creatief dan sportief? En op zoek naar een gezellig middagje uit? Jullie worden hartelijk ontvangen met Limburgse vlaai en koffie, om eerst gezellig bij te praten. Daarna gaat de creatieve activiteit koe schilderen van start. Jullie decoreren een koe naar eigen smaak en het eindresultaat gaat na afloop mee huiswaarts. We sluiten de middag gezellig af met een drankje. 

Voorbeeld dag indeling:
13.30 uur koffie met cake
14.00 uur koeschilderen
16.00 uur terras (incl. 1 drankje)
16.30 uur afsluiting

Kinderprijzen: 

  • 6 t/m 11: € 32,00

Terras na activiteit:

  • inclusief 1 drankconsumptie na afloop activiteit, met keuze uit koffie, thee, frisdrank, bier of alcoholvrij bier. 

Creatieve groepsactiviteit

De creatieve activiteit Koeschilderen is altijd weer een succes. Gezellig samen creatief bezig zijn en voldoende tijd om bij te praten. Op sfeervol aangeklede werktafels staat al het materiaal en na een korte uitleg, gaat iedereen aan de slag. Geen inspiratie? Het boekje vol voorbeelden geeft genoeg ideeën voor het maken van een mooie koe. 

Koeschilderen op de boerderij

Bedenk voor een vrijgezellenfeest of een vriendinnenuitje eens iets nieuws! Nodig een groep meiden uit die graag creatief aan de slag willen gaan. Voor een creatieve en laagdrempelige middag koeschilderen. Terwijl jullie ingespannen bezig zijn met verf en kwast, gaan de laatste nieuwtjes rond en wordt er volop gelachen. En niet zonder resultaat, want de beloning is een mooi gedecoreerde koe die mee naar huis gaat. Alle materialen staan klaar zodat jullie meteen aan de slag kunnen met het koeschilderen. Naast koeschilderen is het ook mogelijk om een paar klompen te versieren bij de workshop klomp schilderen. Het is ook een leuk idee om jullie dag uit te breiden met een mooie tandemtocht door onze omgeving.

Boeren High Tea

Wat is er fijner dan een warme pot thee met iets lekkers erbij? Gezellig bijpraten tijdens een Boeren High Tea met vriendinnen, (schoon)zussen, oud studiegenoten of sportvriendinnen onder het genot van een lekkere kop thee en verrukkelijke hapjes. Een afternoon tea met scones, zoete & hartige lekkernijen en sandwiches. Zalige thee met verschillende smaakjes voor een hartverwarmend uitje met vriendinnen. Interesse in een high tea met de workshop koeschilderen? Informeer naar de mogelijkheden.