solexverhuur

Prijs: Vanaf € 34,00 p.p.
Aantal personen: 2
Dagdeel: Dagdeel (ochtend of middag)
Activiteiten: solex rijden
Eten & drinken:
Uit te breiden met:boerengolf (+ € 10,50), Archery Attack (+ € 18,50), Bubblevoetbal (+ € 21,50)
Vanaf € 34,00 p.p.

Solex rijden met echte oldtimer solexen! Met dit authentieke vervoermiddel toert u door een schitterend stuk Limburg. De solextocht brengt u door gezellige dorpjes (én terrasjes) en langs veel natuurschoon met natuurlijk de Maas die door het Maasdal slingert. Prachtige solextocht voor uw bedrijfsuitje, vriendenuitje of familiedag in LimburgSolexverhuur is al mogelijk vanaf twee personen. Ook voor grote groepen volop mogelijkheden voor solexverhuur.

Voorbeeld dag indeling:
14.00 uur solextocht
17.00 uur terug bij Parkhoeve de Middelt

Activiteiten tijdens dit arrangement

Dit arrangement is uit te breiden met:

boerengolf
+ € 10,50 p.p.
+ € 18,50 p.p.
+ € 21,50 p.p.
  • inclusief brandstof, WA-verzekering en routekaart
  • met de solex wordt een vaste route afgelegd
  • huurovereenkomst door huurder te ondertekenen
  • borg voor aanvang solexverhuur te voldoen
  • voor personen die in bezit zijn van een bromfietsrijbewijs of rijbewijs
  • huurtijden 's ochtends van 10.00 uur tot 13.00 uur
  • huurtijden 's middags van 14.00 uur tot 17.00 uur

Solexverhuur in Limburg

De mooie omgeving van Parkhoeve de Middelt is meer dan de moeite waard om te verkennen. Wat is dan leuker dan een solex huren? Lekker snorren op zo'n ouderwetse maar goedlopende solex. Velen zijn u al voorgegaan en hebben genoten van deze prachtige ervaring. Het niet alleen de solex die deze activiteit zo geslaagd maakt, maar ook de tocht zelf is meer dan de moeite waard. Bent u op vakantie in Limburg en wilt u behalve relaxen ook wat zien van de streek? Kom dan naar Parkhoeve de Limburg voor een solextocht. 

Mogelijkheden

De tijden van de solexverhuur zijn van 10.00 uur tot 13.00 uur of van 14.00 uur tot 17.00 uur. Informeer op tijd, zodat u verzekerd bent van de solextour naar uw keuze. Wij geven eerst een uitleg over de te rijden tocht en over de solexen zelf. Daarna gaan jullie de weg op. De route die jullie rijden is duidelijk bewegwijzerd. Mochten er problemen zijn, dan kunt u altijd bellen zodat wij u weer snel verder op weg helpen. 

Solex arrangementen

U kunt behalve voor losse solexverhuur, ook voor uitgebreide solexarrangementen bij ons terecht. De solexverhuur kunnen jullie zo compleet maken als jullie zelf willen. Bij een arrangement wordt de solexverhuur uitgebreid met  eten en een gezellig drankje in de sfeervolle accommodatie van Parkhoeve de Middelt. Ook een combinatie met een extra activiteit is mogelijk, zoals solex rijden met boerengolf (arrangement solex en boerengolf), de actieve boerenzeskamp of bubblevoetbal. 

Eten en drinken

De route die jullie afleggen is zoals gezegd heel mooi. Met een grote variatie en wisselende landschappen. Er is volop te kijken en te genieten onderweg. Teruggekomen bij Parkhoeve de Middelt bent u welkom op ons terras. Wij serveren een gezellig drankje, ijscoupes van ambachtelijk ijs en heeft u liever een hapje te eten? Dan serveren we gerechten van de kleine kaart, zoals heerlijk gevulde soep, goed belegde pistoletjes of een kaas en worst plankje. Wilt u liever een volledige maaltijd? Bekijk dan onze BBQ arrangementen, die ook te reserveren zijn in combinatie met solexverhuur.