vergaderen dagdeel

Prijs: Vanaf € 26,00 p.p.
Aantal personen: 15
Dagdeel: Dagdeel (ochtend of middag)
Activiteiten: vergaderen
Eten & drinken:
Uit te breiden met:Solextocht (+ € 35,00), Boerengolf (+ € 13,50)
Vanaf € 26,00 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Op een bijzondere, landelijke locatie op het platteland van Peel & Maas ligt Parkhoeve de Middelt. De hoeve (anno 1823) is omgebouwd tot een accommodatie die uitermate geschikt is voor vergaderingen. Wij beschikken over meerdere zalen, waarvan de grootste zaal plaats biedt tot ruim 100 personen. Afhankelijk van uw wensen stellen wij de vergaderopstelling op. Bovendien is er gelegenheid voor een ontspannen drankje op het terras en kan het programma worden uitgebreid met een van onze activiteiten of een all-in BBQ.  Ruime parkeermogelijkheden en een centrale ligging in Limburg met een goede bereikbaarheid.

Voorbeeld dag indeling:
9.00 uur vergadering
13.00 uur afsluiting

Activiteiten tijdens dit arrangement

Dit arrangement is uit te breiden met:

+ € 35,00 p.p.
+ € 13,50 p.p.
  • zaalhuur (4 uur)
  • beamer en scherm, flipover, WiFi
  • ontvangst met koffie, thee en cake
  • onbeperkt koffie en thee 
  • mineraalwater, pepermuntjes en koekjes
  • maandag t/m vrijdag

Vergaderhoeve Limburg

Wilt u ook eens in een totaal andere omgeving vergaderen? Dit kan bij Vergaderhoeve 'de Middelt'. Profiteer van de rust en ruimte die het platteland biedt en combineer het zakelijke met een ontspannende activiteit in de buitenlucht. De vergaderhoeve heeft meerdere zalen, geschikt voor vergaderingen of presentaties. Een vergadering kan worden gecombineerd met een ontspannende activiteit, zoals boerengolf, solex rijden of handboogschieten.

Vergaderbreak

Bij Parkhoeve de Middelt hebben we allerlei mogelijkheden voor een vergaderbreak. Boerengolf geeft u en uw collega's de gelegenheid om informeel van gedachten te wisselen, terwijl u een balletje slaat op de boerengolfbaan. Lekker uitwaaien? Stap dan op solexen voor een prachtige solextour door Limburg of ga heerlijk ontspannen fietsen op tandems! Het spelen van escape room 'de Bokkenrijders' met het team, is ontspannend en uitdagend. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 077-4771247.

Rust, ruimte en inspiratie

Bij Parkhoeve de Middelt leert u uw collega’s op een andere manier kennen. Samen actief in de buitenlucht in combinatie met de rust van het platteland. Een schitterende locatie in boerenstijl, gezellig en sfeervol. Onze vergaderhoeve is centraal gelegen in een inspirerende omgeving langs de Maas, waarbij de zakelijke bijeenkomst kan worden afgewisseld met een ontspannende activiteit. Parkhoeve de Middelt beschikt over meerdere zalen en een groot terras. Een ruime parkeerplaats is aanwezig en de ligging is centraal in Limburg.