Parkhoeve de Middelt


Kom bij ons gezellige team!

Zit je nog op school of studeer je en zoek je een leuke bijbaan? Werk je graag met mensen en wil je onze gasten een mooie dag bezorgen? Solliciteer dan nu!

  • Afwisselend en leuk werk
  • Gezellig team
  • Collega's die je graag helpen bij al je vragen
  • Goed salaris
  • Je leert alles over werken in de horeca

Je werkt op het terras, in de keuken/spoelkeuken of bij de begeleiding van activiteiten, zoals de escape room. Ook zonder ervaring kun je bij ons starten! Je werkt in de weekenden en in de vakanties (natuurlijk houden we rekening met jouw sport en wedstrijden). 

Het werk

Samen met je collega's bezorg je onze gasten een leuk dagje uit! Bij ons komen families, vriendengroepen of bedrijfsuitjes voor een gezellig dagje uit. Ze komen voor één of meerdere activeiten (denk aan de escape room, bubble voetbal of boerengolf) en gaan vaak nog lekker eten en drinken op het terras. Help mee in de bediening, maak gerechten klaar in de keuken of begeleid de groepen bij hun activiteit. Je heb geen ervaring nodig om bij ons te starten, wij leren je alles wat je moet weten! 

Het team

Je komt terecht in een gezellig team met andere jongens en meiden van jouw leeftijd. We doen vaak leuke activiteiten samen, zoals een zomeravond, dagje weg of gewoon gezellig wat drinken na afloop van het werk. Dus zoek je afwisselend werk, een leuke werksfeer én gezellige collega's? Dan verwelkomen we je graag in ons team :) 

Als je aan het team vraagt wat ze het leukste vinden aan werken bij Parkhoeve de Middelt, dan staat op plek één de gezellige sfeer binnen het team en het contact met onze gasten! 

Interesse?

Lijkt het je leuk om bij ons team te komen of heb je nog vragen? Stuur dan een bericht via Whatsapp (06-20955451) of een mailtje naar info@parkhoevedemiddelt.nl. 

Weet je nog iemand die ook op zoek is naar een bijbaan in Kessel / Baarlo? Start je bijbaan dan samen met je vrienden! Kom samen ons gezellige team versterken (ervaring is niet nodig). Want zoals ze zeggen: hoe meer zielen, hoe meer vreugd ;)