bubblevoetbal

Prijs: Vanaf € 23,50 p.p.
Aantal personen: 8
Dagdeel:
Activiteiten: bubble voetbal
Eten & drinken:
Uit te breiden met:boerengolf (+ € 13,50), solextocht (+ € 35,00)
Vanaf € 23,50 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Dé nieuwe rage en vanaf nu ook in Limburg bubble voetbal. Een lachwekkende voetbal variant waarbij de spelers een bubble dragen. Botsen, rollen, je tegenstander beuken zonder daar maar iets van te voelen. Een originele vrijgezellendag of een te gek vriendenuitje in Limburg.

Voorbeeld dag indeling:
15.00 uur bubble voetbal
16.30 uur afsluiting

Dit arrangement is uit te breiden met:

+ € 13,50 p.p.
+ € 35,00 p.p.

Bubble voetbal is behoorlijk intensief doordat de spelers in plastic bubbles voetballen. Om de tien minuten wordt gewisseld zodat spelers tijd hebben om op adem te komen en te genieten van de capriolen van vrienden. Bubble voetbal wordt gespeeld op een mooi, groot wedstrijdveld met goals onder begeleiding van een scheidsrechter.

Bubble voetbal kan ook worden geboekt met een drankarrangement & bitterballen of met een all-in BBQ.

Nieuwe rage in Nederland

In 2013 zijn we gestart met bubble voetbal, een totaal nieuwe activiteit in Limburg die vanuit Scandinavie naar Nederland is gehaald. Sindsdien hebben we bij Parkhoeve de Middelt al veel groepen mogen ontvangen voor het bubblevoetbal. Het is ook leuk om bubble voetbal uit te breiden met een barbecue als een gezellige afsluiting. 

Voor wie is bubble voetbal?

Welke groepen spelen bubble voetbal? Veel vrijgezellenfeesten, en dan vooral de mannelijke helft. Natuurlijk ook veel voetbalteams die toe zijn aan iets anders, maar toch moeilijk afscheid kunnen nemen van een voetbal tijdens een dagje uit met vrienden. Maar ook vriendengroepen die houden van actie en in bubbles rollebollend door het wedstrijdveld gaan. Collega's eens op een andere manier leren kennen als alleen tijdens de pauze in de koffiecorner? Boek dan bubble voetbal voor het jaarlijkse bedrijfsuitje!