BBQ met boerenspellen

Prijs: Vanaf € 67,00 p.p.
Aantal personen: vanaf 14 personen
Dagdeel: Middag & avond
Activiteiten: boerenspellen
Eten & drinken:koffie en cake of vlaai, drankarrangement, barbecue
Uit te breiden met:ijscoupe v.a. (+ € 7,50), vlaai ipv cake (+ € 3,00)
Vanaf € 67,00 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Gezellig dagje uit in Limburg met de boerenspellen en een barbecue. Jullie middag start met een lekkere kop koffie of thee en een stuk Limburgse vlaai. Hierna is het tijd voor de boerenspellen, waarbij jullie in twee uur tijd allerlei spellen spelen met en tegen elkaar. Na afloop wordt nog gezellig gedronken op ons terras en start de barbecue.

Voorbeeld dag indeling:
14.00 uur koffie met cake
14.30 uur boerenspellen
16.30 uur terras (drank all-in)
17.00 uur BBQ
19.00 uur afsluiting

Op ons sfeervolle terras of in zaal de Boerenschuur ontvangen wij jullie groep en staat een royaal Barbecuebuffet klaar met goede stukken kwaliteitsvlees, heerlijke rauwkostsalades, ambachtelijke huzarensalade, vers fruit, warme en koude sauzen en stokbrood met kruidenboter. Barbecueën is inclusief een drankarrangement met keuze uit koffie, thee, alle frisdranken, witte en rode wijn, rosé, bier, alcoholvrij bier en donker bier. Als verfrissende afsluiting na afloop van het barbecueën, kunt u bovendien ook nog kiezen voor een heerlijke ijscoupe van ambachtelijk boerenijs. 

Kinderprijzen: 

  • 10 t/m 11: € 47,50
  • 6 t/m 9: € 37,00
  • 4 en 5: € 23,00

 

Boerenspellen in Limburg

Gezellig en actief dagje uit op de boerderij? Kom dan naar Parkhoeve de Middelt voor een onvergetelijke middag boerenspellen. Voor dit sportieve uitje staan ruim 20 afwisselende boerenspellen in de wei waarvan een groot deel betrekking heeft op het boerenleven en de boerderij. Na een korte uitleg loopt u in teams zelfstandig langs de verschillende spellen en aan de hand van een scorelijst komt er aan het eind van de middag een winnaar uit de bus.

BBQ op het terras of in de Boerenhoeve 

In het prachtige, gastvrije Limburg ligt Parkhoeve de Middelt. Ons enthousiaste team heeft jarenlange ervaring in het organiseren van groepsuitjes en biedt alle gasten een onbezorgd dagje uit. Na afloop van de boerenspellen gaan jullie heerlijk barbecueën, waarbij alles in buffetvorm klaarstaat en jullie zelf mogen grillen. De BBQ wordt opgesteld in de boerenschuur of op het boerderijterras. Dit arrangement is zeer geschikt voor een familiedag, waarbij de leeftijden variëren. Dus een gezelschap met volwassenen en kinderen. Ook met alleen volwassenen, is dit een heel gezellig en aantrekkelijk arrangement.