BBQ met zeskamp

Prijs: Vanaf € 75,00 p.p.
Aantal personen: vanaf 14 personen
Dagdeel: Middag & avond
Activiteiten: boerenzeskamp
Eten & drinken:koffie en cake of vlaai, drankarrangement, barbecue
Uit te breiden met:ijscoupe v.a. (+ € 7,50), vlaai ipv cake (+ € 3,00)
Vanaf € 75,00 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Een sportief dagje uit met de boerenzeskamp en all-in BBQ. Jullie worden verwelkomt met een lekkere kop koffie en een stuk Limburgse vlaai, waarna de teams voor de boerenzeskamp gemaakt worden. Nadat de strijd gestreden is staat jullie een heerlijke barbecue te wachten. En de drankjes? Die zijn inbegrepen.

Voorbeeld dag indeling:
14.00 uur koffie met cake
14.30 uur boerenzeskamp
16.30 uur terras (drank all-in)
17.00 uur BBQ
19.00 uur afsluiting

Op ons sfeervolle terras of in zaal 'de Boerenschuur' ontvangen wij jullie groep en staat een royaal Barbecuebuffet klaar met goede stukken kwaliteitsvlees, heerlijke rauwkostsalades, ambachtelijke huzarensalade, vers fruit, warme en koude sauzen en stokbrood met kruidenboter. Barbecueën is inclusief een drankarrangement met keuze uit koffie, thee, alle frisdranken, witte en rode wijn, rosé, bier, alcoholvrij bier en donker bier. Als verfrissende afsluiting na afloop van het barbecueën, kunnen jullie bovendien ook nog kiezen voor een heerlijke ijscoupe van ambachtelijk boerenijs.

Kinderprijzen: 

  • 10 t/m 11: € 39,00
  • 6 t/m 9: € 33,00
  • 4 en 5: € 19,50

BBQ met Boerenzeskamp

Ben je op zoek naar een leuke, gezellige en actieve dag voor een vrijgezellenfeest of vriendenuitje? Dan is de teambuildingactiviteit boerenzeskamp Limburg perfect. Al helemaal in combinatie met een all-in BBQ! Laat samen met je teamgenoten zien dat jullie de beste zijn en haal de overwinning binnen. Na de felle strijd om de eretitel en de daaropvolgende uitreiking van de klomptrofee, genieten jullie na op ons boerderijterras met een drankje waarna jullie gaan barbecueën. 

Teambuilding op de boerderij

De boerenzeskamp wordt vaak gekozen door actieve groepen die wel houden van een uitdaging. Nadat de teams zijn gemaakt en de overalls zijn aangetrokken, start het spel. Het begint gelijk goed met de boerenstormbaan en een kruiwagenrace. De heel actieve spellen wisselen we af met teambuilding spellen als koemelken, boomstamzagen, maar ook de kop van jut komt aan bod. Om daarna meteen verder te gaan met echte teambuilding spellen. Natuurlijk passen we de spellen aan naar de groep die de zeskamp speelt . De spelbegeleider zorgt er altijd voor dat iedere groep tevreden terug kijkt op een geslaagde activiteit. Meer weten? Stuur ons een informatie aanvraag of bel ons! 

Groepsuitje met eten en drinken 

De boerenzeskamp bestaat uit een groot aantal spellen waarbij de vaardigheden snelheid, kracht, tactiek en vooral teambuilding voorop staan! Variërend van koemelken tot een klompenestafette, skippyrace, riekhangen, koemelken en kaasdragen. Voor stoere 'boerenjongens' -en boerinnen- staan ook nog enkele stevige activiteiten op het programma van de zeskamp. De boerenzeskamp is een echte aanrader voor een bedrijfsuitje of vriendendag. Laat je verrassen!