Boerenlunch


Smakelijke lunches, voor iedere gelegenheid

Zoekt u naar een gezellige en sfeervolle locatie om te lunchen tijdens een groepuitje? Op onze boerenhoeve bieden wij geheel verzorgde lunches in een landelijke omgeving, voor een uitstapje met familie, vrienden of collega's. Parkhoeve de Middelt in Kessel heeft verschillende lunchmogelijkheden, van een boerenlunch tot het uitgebreidere boerenlunchbuffet Royaal of een brunch.

Boerenlunch: Lekker lunchen met soep, stokbrood en kruidenboter waarbij we krentenbrood en twee belegde broodjes met ham en kaas serveren. Bij mooi weer kunt u ook op ons terras genieten van de boerenlunch.

Uitgebreidere lunches zijn de ‘Boerenlunch Royaal’ en het 12-uurtje (zie onderstaande informatie)

Boerenlunch

  • soep met stokbrood en kruidenboter
  • belegd broodje ham en een broodje kaas
  • rozijnenbroodje

De Boerenlunch is inbegrepen in de dagarrangementen I losse prijs € 11,50 p.p. 

Lunch 12-uurtje

Soep I broodje kroket, broodje ham of kaas en een rozijnenbroodje
meerprijs dagarrangement € 2,45 p.p. I losse prijs € 13,95 p.p.

Boerenlunch Royaal

Compleet verzorgd lunchbuffet met soep en stokbrood met kruidenboter, diverse soorten brood en harde en zachte broodjes, kaas, brie en diverse soorten vleeswaren, zoet beleg, kroket en huzarensalade. Inclusief koffie, thee, melk en karnemelk
meerprijs dagarrangement € 10,50 p.p. I losse prijs € 22,00 p.p. I speciale kinderprijzen I vanaf 15 personen

Optioneel:

Lunch 12-uurtje
+ € 2,45 p.p.
Boerenlunch Royaal
+ € 10,50 p.p.

Samen eten tijdens uw groepsuitje

Maak het groepsuitje, de familiedag of jullie personeelsuitstapje compleet met een smakelijke lunch bij Parkhoeve de Middelt in Kessel. Na inspanning met een van onze activiteiten, gezellig samen aanschuiven voor de boerenlunch. De boerenlunch vindt plaats op ons boerderijterras of in de sfeervolle boerenschuur. Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen van lunches voor groepen tot 100 personen, maar ook kleinere groepen zijn van harte welkom. 

Boerenlunch Royaal

De 'Boerenlunch Royaal' is comfortabel met elkaar aan tafel zitten en proeven van heerlijke producten. De tafels zijn voor jullie gedekt en de 'Boerenlunch Royaal' begint met een goed gevulde soep. Er staat een buffet voor jullie klaar met diverse soorten brood en harde en zachte broodjes. Kaas, brie en diverse soorten vleeswaren, zoet beleg, een kroket en een heerlijke huzarensalade mogen natuurlijk niet ontbreken. Met koffie, thee, melk, karnemelk en jus d’orange is dit Boerenlunchbuffet helemaal compleet. Kom genieten!