Boerenlunch


Smakelijke lunches, voor iedere gelegenheid

Zoekt u naar een gezellige en sfeervolle locatie om te lunchen tijdens een groepuitje? Op onze boerenhoeve bieden wij geheel verzorgde lunches in een landelijke omgeving, voor een uitstapje met familie, vrienden of collega's. Parkhoeve de Middelt in Kessel heeft verschillende lunchmogelijkheden, van een boerenlunch tot het uitgebreidere boerenlunchbuffet Royaal of een brunch.

Boerenlunch: In onze sfeervolle boerenschuur staan bij aankomst de tafels voor jullie gedekt. Na de goed gevulde soep met stokbrood en kruidenboter, serveren wij een krentenbol en twee belegde broodjes met ham en kaas. Bij mooi weer kunt u ook op ons terras genieten van de boerenlunch.

Uitgebreidere lunches zijn de ‘Boerenlunch Royaal’ of 'Lunch de Middelt' (zie info hieronder)

Boerenlunch

  • soep met stokbrood en kruidenboter
  • belegd broodje ham en broodje kaas
  • rozijnenbroodje

inbegrepen in de dagarrangementen I losse prijs € 8,75 p.p. I speciale kinderprijzen

Lunch de Middelt

Verschillende soorten luxe broodjes met gevarieerde salades, brie, kaas en luxe vleeswaren met een passende garnituur. Vooraf serveren wij een heerlijke kop soep met stokbrood en kruidenboter.
meerprijs dagarrangement € 4,50 p.p. I losse prijs € 13,25 p.p. I speciale kinderprijzen I vanaf 6 personen

Boerenlunch Royaal

Compleet verzorgde lunch met soep en stokbrood met kruidenboter, diverse soorten brood en harde en zachte broodjes, kaas, brie en diverse soorten vleeswaren, zoet beleg, kroket en huzarensalade. Inclusief koffie, thee, melk, karnemelk en jus d’orange.
meerprijs dagarrangement € 8,50 p.p. I losse prijs € 17,25 p.p. I speciale kinderprijzen I vanaf tien personen

Grootmoeders Brunch

In onze sfeervolle zaal ‘de Boerenschuur’ serveren we een smakelijke brunch met allerlei warme en koude brunchgerechten, met o.a. soep, diverse soorten brood en broodbeleg, roerei, salades, rijst, aardappelgratin en warm vlees. Informatie: Grootmoeders Brunch
meerprijs dagarrangement € 15,50 p.p. I losse prijs € 24,50 p.p. I speciale kinderprijzen I vanaf 18 personen

Optioneel:

Lunch de Middelt
+ € 4,50 p.p.
Boerenlunch Royaal
+ € 8,50 p.p.

Samen eten tijdens uw groepsuitje

Maak het groepsuitje, de familiedag of jullie personeelsuitstapje compleet met een smakelijke lunch bij Parkhoeve de Middelt in Kessel. Na inspanning met een van onze activiteiten, gezellig samen aanschuiven voor de boerenlunch. De boerenlunch vindt plaats op ons boerderijterras of in de sfeervolle boerenschuur. Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen van lunches voor groepen tot 100 personen, maar ook kleinere groepen zijn van harte welkom. 

Boerenlunch Royaal

De 'Boerenlunch Royaal' is comfortabel met elkaar aan tafel zitten en proeven van heerlijke producten. De tafels zijn voor jullie gedekt en de 'Boerenlunch Royaal' begint met een goed gevulde soep. Er staat een buffet voor jullie klaar met diverse soorten brood en harde en zachte broodjes. Kaas, brie en diverse soorten vleeswaren, zoet beleg, een kroket en een heerlijke huzarensalade mogen natuurlijk niet ontbreken. Met koffie, thee, melk, karnemelk en jus d’orange is dit Boerenlunchbuffet helemaal compleet. Kom genieten!

Lunch de Middelt

Zin in belegde broodjes met gevarieerd beleg? Kies dan voor onze 'Lunch de Middelt'. Er is keuze uit verschillende soorten luxe broodjes met gevarieerde salades, brie, kaas en luxe vleeswaren. Alle broodjes zijn voorzien van een passende garnituur, wat de lunch een extra feestelijk tintje geeft. Vooraf serveren wij een heerlijke kop soep met stokbrood en kruidenboter.