boerengolf Limburg


Boerengolf is een ludieke variant op het golfspel, met als speelveld een weiland met koeien. In het glooiende Maasdal ligt de boerengolfbaan van Boerengolf Limburg. Geniet van elkaars sportieve kunsten en omzeil ook nog eens allerlei hindernissen. Ieder team krijgt een klompclub en een bal, waarna de strijd losbarst!

Boerengolf Limburg is een perfect groepsuitje voor grote en kleine groepen. Of jullie nu met een kleine groep zijn, of met juist met veel personen, boerengolf kan altijd! Zelfs voor groepen tot ruim 100 personen. Bovendien is boerengolf geschikt voor alle leeftijden. Jong en oud doet mee en jullie zijn samen actief. Boerengolf Limburg is dus een ideaal groepsuitje, zowel voor een familiedag, bedrijfsuitje, vriendenuitje als een vrijgezellenfeest.

Los te boeken vanaf
€ 13,50 p.p.
Al een arrangement met boerengolf Limburg vanaf
€ 22,50 p.p.

Boerengolf speel je in teamverband, met maximaal vijf personen per team. Om het spannend te houden, proberen we teams van een gelijk niveau te maken waarbij de mannen, vrouwen en kinderen gelijk verdeeld worden over de verschillende teams. Afhankelijk van uit hoeveel personen de groep bestaat, maken we -een even- aantal teams. Per hole spelen twee teams tegen elkaar een wedstrijd, waarbij je samen met het team probeert om de bal in zo weinig mogelijk slagen in tien holes te slaan met de klomplclub. Na afloop wordt duidelijk welke team de eindwinnaar is!

Optioneel:

koffie en vlaai
+ € 7,50 p.p.
ijscoupe v.a.
+ € 7,50 p.p.
bittergarnituur
+ € 4,50 p.p.

Inbegrepen:

✓ boerengolfmaterialen

Wat maakt Boerengolf Limburg uniek?

Boerengolf Limburg is veel meer dan alleen een leuke groepsactiviteit! Boerengolf speel je in een prachtige landelijke omgeving langs de Maas, in het glooiende Maasdal. Met een weids uitzicht en te midden van onze Brandrode Runderen ervaar je gevoelens van rust door het buiten zijn in de vrije natuur. Heerlijk buiten, gezellig onder elkaar en met je team ‘strijden’ voor een goede score, dat zijn enkele ingrediënten van boerengolfen. Samen de wei in, maakt iedereen enthousiast en doordat er tussen de koeien wordt gespeeld, beleef je bij Boerengolf Limburg iets unieks om niet snel te vergeten. Op de binnenplaats van onze Boerenhoeve ligt een gezellig boerderijterras, om na afloop te genieten van een ambachtelijke ijscoupe en een verfrissend drankje.

Boerengolf Limburg bestaat al meer dan tien jaar en wij hebben ruimschoots ervaring met het organiseren van groepsuitjes. Begonnen met boerengolf, maar met de jaren hebben we het aanbod enorm uitgebreid. Ons doel is dat iedereen bij ons terecht kan en daarom bieden we allerlei leuke groepsactiviteiten aan, zoals Tandem- en Solextochten, Bubblevoetbal, workshop 'koe schilderen', Boerenzeskamp en nog heel veel meer. Natuurlijk ook uit te breiden met een barbecue (arrangement BBQ met boerengolf) of een 2e activiteit (arrangement Solex- en boerengolf). Bekijk ons complete aanbod op het arrangementenoverzicht.

Maak kennis met Brandrode Runderen

Bijna het hele jaar rond, tref je op de omringende landerijen van Parkhoeve de Middelt een prachtige kudde Brandrode runderen aan. Het zijn rustige en vriendelijke dieren voor elkaar en voor de mensen. Het Brandrode rund is een authentiek ras dat thuishoort in deze streek. Onze koeien mogen nog gewoon koe zijn, ofwel we geven ze de ruimte om zich natuurlijk te gedragen en lekker buiten te lopen in de weilanden. Bij Boerengolf Limburg maken jullie kennis met deze bijzondere koeien tijdens een potje Boerengolf, wat dit spel tot een hele speciale belevenis maakt.

Spelregels Boerengolf Limburg

Heerlijk buiten lopen in het Maasdal, kennismaken met onze koeien en genieten van het boerengolfspel. Bij Boerengolf Limburg proberen jullie de bal met een klompclub in zo weinig mogelijk slagen in tien holes te slaan. Om ervoor te zorgen dat iedereen genoeg aan de beurt komt, bestaan de teams uit hooguit vijf personen. Afhankelijk van de groepsgrootte worden de teams gemaakt. Na afloop is duidelijk welk team het allerbeste resultaat heeft neergezet. Boerengolf wordt ook weleens klompengolf genoemd.

Wie behaalt de hoogste score?

Om te scoren bij boerengolf Limburg moet je beschikken over een aantal vaardigheden. Een flinke uithaal maken met de klompclub om de bal zo ver mogelijk het veld in slaan. Een vaste hand, om de bal gericht in de hole te putten. En niet te vergeten, een goede teamgeest, want Boerengolf is een teamsport. Voordat jullie starten, geven wij eerst een uitleg over de spelregels bij Boerengolf Limburg en met de plattegrond in de hand gaan jullie daarna zelf op pad. Afhankelijk van jullie kwaliteiten, zijn jullie ongeveer twee uur aan het spelen.

Klompengolf spelen in Kessel

Klompengolf -een andere naam voor boerengolf- wordt gespeeld in de weilanden rondom onze boerenhoeve. Naast een competitie-element, bevat Boerengolf een hoog gezelligheidsgehalte. De spelregels zijn eenvoudig en iedereen kan meedoen. Tijdens het spel genieten jullie ontspannen van het Limburgse landschap en is er genoeg tijd om te lachen en voor een praatje. Klompengolf is de perfecte buitenactiviteit voor uw personeelsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. En als jullie de dag afsluiten met onze boerenbarbecue, kijken jullie gegarandeerd terug op een geslaagd groepsuitje Limburg.

Informeren bij Boerengolf Limburg?

Mag jij dit jaar de familiedag, het vriendenweekend of bedrijfsuitje regelen? Kies dan voor Boerengolf Limburg, want naast Boerengolf bieden wij tal van andere activiteiten aan, zoals Boerenspellen, Boerenzeskamp, Tandemtochten en Solex verhuur. Kijk op het arrangementenoverzicht voor alle informatie, of vraag meteen onze activiteitenfolder aan. Direct reserveren kan telefonisch (077-4771247) of verstuur het reserveringsformulier.