actie op het veld

Prijs: Vanaf € 59,50 p.p.
Aantal personen: vanaf 8 personen
Dagdeel: Hele dag
Activiteiten: archery attack, bubble voetbal
Eten & drinken:koffie en cake of vlaai, boeren lunch
Uit te breiden met:vlaai ipv cake (+ € 3,00), bittergarnituur (+ € 4,50)
Vanaf € 59,50 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Een actief dag uit met archery attack en bubble voetbal! Na de ontvangst is het tijd voor de nieuwe trend archery attack! Schiet met de speciale pijl en boog op je tegenstanders en targets! Na dit actieve spel staat een lunch voor jullie klaar, waarna de activiteit bubble voetbal start. Na afloop kunnen jullie nog gezellig borrelen op het terras. 

Voorbeeld dag indeling:
11.00 uur koffie met cake
11.30 uur archery attack
13.00 uur boerenlunch
14.00 uur bubble voetbal
15.30 uur afsluiting

Bubble voetbal is behoorlijk intensief doordat de spelers in plastic bubbles voetballen. Om de tien minuten wordt gewisseld zodat spelers tijd hebben om op adem te komen en te genieten van de capriolen van vrienden. Bubble voetbal wordt gespeeld op een mooi, groot wedstrijdveld met goals onder begeleiding van een scheidsrechter.

Bij Archery Attack wordt gespeeld met speciale pijlen die een zacht uiteinde hebben. Er worden diverse spelvarianten gespeeld en in het speelveld staan objecten waarachter kan worden geschuild. Vooraf starten we met inschieten op een doelpack, om de techniek onder de knie te krijgen. 

Archery Attack, de nieuwste trend van dit moment

Archery Attack is dé trend van dit jaar! Ben je op zoek naar een super vette activiteit die ook nog eens origineel is? Dan zit je met Archery Attack in Limburg helemaal goed. Actie en plezier gecombineerd in een te gekke groepsactiviteit. Succes gegarandeerd!  

Achery Attack met BBQ

Start jullie uitje met het actieve en spannende spel Archery Attack. Ga met en tegen elkaar de strijd aan en schiet alle pijlen raak! De tijd vliegt en voor je het weet is er een Archery Attack winnaar bekend. Willen jullie de dag afsluiten met een heerlijke BBQ? Dat kan! Wij bieden verschillende eetmogelijkheden aan, waaronder een BBQ of de boerenbakpan. De BBQ is compleet verzorgd en de drank zit inbegrepen. Meer weten? Informeer ons gerust naar de mogelijkheden!

Speelveld

Archery Attack wordt gespeeld op een speciaal veld dat ingericht is voor deze activiteit. Er staan verschillende obstakels opgesteld waarachter men zich kan verschuilen. Het spelveld wordt aangepast aan de spelvariant, zodat Archery Attack op de leukste manier gespeeld kan worden. Houden jullie van actie en zijn jullie sportief, dan is dit een top activiteit. Door de verschillende spelvarianten is er veel variatie.