boerengolf

Prijs: Vanaf € 10,50 p.p.
Aantal personen: 2
Dagdeel: Dagdeel (ochtend of middag)
Activiteiten: boerengolf
Eten & drinken:
Uit te breiden met:Boogschieten (+ € 17,50), solextocht (+ € 34,00)
Vanaf € 10,50 p.p.

Voor kinderen: speciale kinderklompclubs (€ 7,50 per kind 6 t/m 11 jaar)

Boerengolf speel je niet op een golfbaan met ‘green’, maar heerlijk in de weilanden. Ieder team probeert de bal in zo weinig mogelijk slagen in de holes te slaan. Rondom de boerderij zijn tien holes uitgezet en met een klompclub in de hand pas je alle technieken toe van het echte golf. Natuurlijke hindernissen, zoals sloten, maar ook grazende koeien, maken Boerengolf spannend en uitdagend terwijl de behendigheid en tactiek van iedere speler in het team worden getest. Boerengolf kan worden gespeeld door jong en oud en is daarom het perfecte familie-uitje voor op de boerderij. 

Voorbeeld dag indeling:
uur boerengolf (ca. 2 uur)

Activiteiten tijdens dit arrangement

Dit arrangement is uit te breiden met:

+ € 17,50 p.p.
solextocht
+ € 34,00 p.p.

In een mooie omgeving genieten van elkaars sportieve kunsten en daarbij ook nog eens allerlei hindernissen omzeilen op de boerengolfbaan.

  • Boerengolf spelen tussen de koeien
  • Gezelligheid in het mooie Maasdal van Limburg
  • Eten en drinken & gezellig terras
  • Ook voor complete arrangementen met Boerengolf
  • Speciale kinderklompclubs 

Boerengolf Limburg

Bent u aan de beurt om een groepsuitje te organiseren? Denk dan eens aan boerengolf. Een leuke, laagdrempelige groepsactiviteit voor jong en oud. Groepsactiviteit voor grote en kleine groepen tot ruim 100 personen. Boerengolf is veel meer dan alleen een leuke groepsactiviteit! Bij Parkhoeve de Middelt speel je boerengolf ook nog eens in een prachtige landelijke omgeving langs de Maas en in het glooiende Maasdal. Tijdens het boerengolf kunt u genieten van een weids uitzicht en boten die voorbij varen over de Maas. Gezellig boerengolf spelen terwijl om je heen de Brandrode runderen in de wei grazen. Er blijft genoeg tijd over om bij te praten en met elkaar plezier te maken. Kortom, een gezellig groepsuitje in Limburg.

Wie wint bij Boerengolf?

Heerlijk buiten, gezellig onder elkaar en met je team ‘strijden’ voor een goede score, dat zijn enkele ingrediënten van boerengolfen. Loop samen de weilanden in, en dan is het slaan met die klomp. Wie slaat de bal het verst de wei in en put de bal in de hole? Als teamlid ben je natuurlijk afhankelijk van je medespelers, maar een goede teamspirit zorgt ervoor dat iedereen z'n beste beentje voorzet. Het team dat het minst aantal slagen nodig heeft, wint de wedstrijd. Tien holes telt het boerengolfparcours. Met onderweg natuurlijk nog wat obstakels. 

Vooraf reserveren bij Boerengolf Limburg

Wilt u boerengolf spelen bij Parkhoeve de Middelt in Kessel? Neem dan contact met ons op zodat wij de reservering voor u kunnen vastleggen voor het starttijdstip op de dag naar keuze. Het boerengolf spel duurt anderhalf à twee uur. Dit hangt af van hoe snel jullie de bal spelen en hoe ver jullie kunnen slaan. En natuurlijk of de bal direct over de sloot wordt geslagen... Lukt het niet? Geen nood, want een schep'net' is ter plaatse. 

Hoe maak je de teams?

Afhankelijk van het aantal deelnemers, maken we teams. Of jullie nu met 6, 12 of met een groep van 100 personen komen boerengolfen, deze groepsactiviteit kan altijd worden gespeeld. Ieder team bestaat uit maximaal vijf personen en we maken een even aantal teams. Logisch, anders heeft één team geen tegenstander. Ook handig is om de teams even sterk te maken. Dit doen we door de volwassenen en kinderen gelijk over de teams te verdelen. Boerengolf is immers een groepsactiviteit die geschikt is zowel voor kinderen als volwassenen. Als je goed ter been bent en het parcours kan lopen op de boerengolfbaan, kun je mee doen aan dit leuke spel. 

Ook met boerenzeskamp, Solex rijden of tandemtocht

Natuurlijk kan boerengolf worden gecombineerd met een andere activiteit, zoals solex rijden, tandem verhuur of GPS-tocht, de Boerenspellen, koeschilderen of bubblevoetbal. Groepsactiviteiten die wij organiseren op de boerderij. Of u nu een groepsuitje organiseert voor een familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje, er is altijd wel iets bij van uw gading. Passend bij de groep waarvoor u iets organiseert. Wilt u dat wij uw uitje volledig verzorgen met eten en drinken? Bekijk alle mogelijkheden of informeer direct en bel 077-4771247.