vergaderen dagdeel met lunch

Prijs: Vanaf € 34,00 p.p.
Aantal personen: 15
Dagdeel: Dagdeel (ochtend of middag)
Activiteiten: vergaderen
Eten & drinken:boeren lunch
Uit te breiden met:boerengolf (+ € 9,50), solextocht (+ € 32,50)
Vanaf € 34,00 p.p.

Wilt u eens vergaderen in een totaal andere omgeving? Op een bijzondere, landelijke locatie op het platteland van Peel & Maas ligt Parkhoeve de Middelt. De boerenhoeve (anno 1823) is omgebouwd tot een accommodatie die uitermate geschikt is voor vergaderingen. De boerenhoeve bestaat uit meerdere zalen, waarvan de grootste zaal plaats biedt tot 100 personen. Afhankelijk van uw wensen stellen wij de vergaderopstelling op. Een uitgebreide lunch is inbegrepen: 'Boerenlunch Royaal'. Ruime parkeermogelijkheden en centrale ligging in Limburg met een goede bereikbaarheid.

Voorbeeld dag indeling:
9.00 uur vergadering
13.00 uur boerenlunch

Activiteiten tijdens dit arrangement

Dit arrangement is uit te breiden met:

boerengolf
+ € 9,50 p.p.
solextocht
+ € 32,50 p.p.
  • zaalhuur (4 uur)
  • beamer en scherm, flipover, WiFi
  • ontvangst met koffie, thee en cake
  • onbeperkt koffie en thee 
  • mineraalwater, pepermuntjes en koekjes
  • lunch 'Boerenlunch Royaal'

Vergaderen op het platteland

Met een landelijke ligging op het platteland, biedt Parkhoeve de Middelt een mooie locatie voor een vergadering. In de oude boerenhoeve beschikken wij over meerdere zalen geschikt voor een vergadering. Weg uit de drukte van de stad en in een andere omgeving, vindt u inspiratie voor nieuwe ideeën. Samen met collega's brainstormen met na afloop een ontspannende activiteit die de gedachten verzet en waarbij ruimte komt voor frisse inzichten.

Vergaderbreak

Met keuze uit diverse activiteiten, is er altijd wel een geschikte vergaderbreak te vinden. Trek er op uit met de solex en maak een mooie solextocht door de omgeving van Parkhoeve de Middelt. Of ga naar buiten voor het boerengolf in de weilanden, waarbij de teams een wedstrijd boerengolf tegen elkaar spelen. Maar ook wandelen in de natuur met de GPS-wandelroutes, een creatieve workshop koeschilderen of clinic handboogschieten behoren tot de mogelijkheden.