vergaderen dagdeel met lunch

Prijs: Vanaf € 36,80 p.p.
Aantal personen: 15
Dagdeel: Dagdeel (ochtend of middag)
Activiteiten: vergaderen
Eten & drinken:boeren lunch
Uit te breiden met:boerengolf (+ € 13,50), solextocht (+ € 35,00)
Vanaf € 36,80 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Wilt u eens vergaderen in een totaal andere omgeving? Op een bijzondere, landelijke locatie op het platteland van Peel & Maas ligt Parkhoeve de Middelt. De vergaderhoeve (anno 1823) is omgebouwd tot een accommodatie die uitermate geschikt is voor vergaderingen. De vergaderhoeve heeft meerdere zalen, waarvan de grootste zaal plaats biedt tot 100 personen. Afhankelijk van uw wensen stellen wij de vergaderopstelling op. Een lunch is inbegrepen. Combineer uw bijeenkomst met een vergaderbreak; met activiteiten variërend van een escape room, boerengolf of een solextoer. Ruime parkeermogelijkheden en centrale ligging in Limburg met een goede bereikbaarheid.

Voorbeeld dag indeling:
9.00 uur vergadering
13.00 uur boerenlunch

Activiteiten tijdens dit arrangement

Dit arrangement is uit te breiden met:

boerengolf
+ € 13,50 p.p.
solextocht
+ € 35,00 p.p.
  • zaalhuur (4 uur)
  • beamer en scherm, flipover, WiFi
  • ontvangst met koffie, thee en cake
  • onbeperkt koffie en thee 
  • mineraalwater, pepermuntjes en koekjes
  • lunch
  • maandag t/m vrijdag

Vergaderen op het platteland

Met een landelijke ligging op het platteland, biedt Parkhoeve de Middelt een mooie locatie voor een vergadering. De vergaderhoeve heeft meerdere zalen geschikt voor een vergadering. Weg uit de drukte van de stad en in een andere omgeving, vindt u inspiratie voor nieuwe ideeën. Samen met collega's brainstormen met na afloop een ontspannende activiteit die de gedachten verzet en waarbij ruimte komt voor nieuwe en frisse inzichten.

Vergaderbreak

Met keuze uit diverse activiteiten, is er altijd wel een geschikte vergaderbreak te vinden. Trek er op uit met de solex en maak een mooie solextocht door de omgeving van Parkhoeve de Middelt. Of ga naar buiten voor het boerengolf in de weilanden, waarbij de teams een wedstrijd boerengolf tegen elkaar spelen. Maar ook wandelen in de natuur met de GPS-wandelroutes, een creatieve workshop koeschilderen of clinic handboogschieten behoren tot de mogelijkheden.