GPS wandeltocht

Prijs: Vanaf € 18,50 p.p.
Aantal personen: 8
Dagdeel: Dagdeel (ochtend of middag)
Activiteiten: GPS tocht
Eten & drinken:koffie en cake of vlaai, drankarrangement
Uit te breiden met:boerengolf (+ € 13,50), Handboog schieten (+ € 20,50), vlaai ipv cake (+ € 3,00), ijscoupe (+ € 7,50)
Vanaf € 18,50 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Heerlijk wandelen in de natuur met de GPS-tocht in het mooie Maasdal. Met de GPS in de hand, gaan jullie op pad. Maar niet voordat ieder een stuk Limburgse vlaai en koffie heeft gehad bij de ontvangst. Bij terugkomst van de GPS-tocht, ontspannen jullie op ons terras onder het genot van een drankje. 

Voorbeeld dag indeling:
13.30 uur Koffie met cake
14.00 uur GPS tocht
16.00 uur Terras (incl. 1 drankje)
16.30 uur Afsluiting

Kinderprijzen 

  • 4 en 5 jaar: € 8,00
  • 6 t/m 11 jaar: € 15,50

GPS-tocht in Limburg

In de gezonde buitenlucht er samen op uit trekken tijdens een familiedag, bedrijfsuitstapje of vriendenuitje in Limburg. Ook geschikt voor een middagje uit met het gezin. Regelmatig krijgen we positieve reacties van gasten over de mooie omgeving waarin Parkhoeve de Middelt ligt. De GPS-tocht loopt door het Maasdal waar de Maas zich een weg kronkelt door het landschap, met bossen en landerijen waar gewassen groeien. 

Wandelen met dat beetje extra 

Het is helemaal in om te kiezen voor een GPS wandelroute. Ga heerlijk op pad en trek de frisse buitenlucht in. Samenwerken is noodzaak tijdens de GPS wandelroute om de opdrachten goed uit te voeren. Lekker afwisselend met verrassende spelopdrachten. Beleef een gezellige outdoor activiteit samen met de hele familie of tijdens een vriendenuitje met kinderen en volwassenen. Het is ook een aanrader om de GPS-tocht uit te breiden met een wedstrijd boerengolf (arrangement speuren met GPS) of een workshop 'koeien schilderen'.