solex & boerenspellen

Prijs: Vanaf € 68,50 p.p.
Aantal personen: vanaf 10 personen
Dagdeel: Hele dag
Activiteiten: boerenspellen, solex rijden
Eten & drinken:koffie en cake of vlaai, boeren lunch, drankarrangement
Uit te breiden met:BBQ & drank (+ € 36,85)
Vanaf € 68,50 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Een gezellig dagje uit in Limburg met de boerenspellen en een mooie solextocht. Jullie worden verwelkomt met koffie en Limburgse vlaai. Daarna gaan jullie aan de slag met de boerenspellen. Na een paar uur met óf tegen elkaar gespeeld te hebben, staat de boerenlunch klaar. Na de lunch is het tijd om op de solex door de prachtige omgeving van Parkhoeve de Middelt te toeren. Weer terug van de solextocht, wordt nog gezellig wat gedronken op het boerenterras. 

Voorbeeld dag indeling:
10.30 uur koffie met vlaai
11.00 uur boerenspellen
13.00 uur boerenlunch
14.00 uur solextocht
17.00 uur terras (incl. drank)
17.30 uur afsluiting

bijzonderheden solextocht:

  • inclusief brandstof, WA-verzekering en routekaart
  • met de solex wordt een vaste route afgelegd
  • solexverhuur voor personen vanaf 18 jaar
  • huurovereenkomst door huurder te ondertekenen
  • borg voor aanvang solexverhuur te voldoen
  • voor personen die in bezit zijn van een bromfietsrijbewijs of rijbewijs

Toeren en spellen

Gezellig groepsuitje met een leuke mix van activiteiten. 's Ochtends staan de Boerenspellen op het programma. In de spellenwei worden ruim twintig spellen gespeeld. De boerenspellen zijn afwisselend en gevarieerd door het groot aantal spellen waar iedereen ook aan mee kan doen. Niet moeilijk of ingewikkeld, maar gewoon gezellig om samen te doen. Na de lunch staat solex rijden op het programma. Lekker toeren door de mooie omgeving van Parkhoeve de Middelt. Na de prachtige rit kunnen jullie nog even nagenieten op ons boerderijterras. Misschien ook een leuk idee, bestel een heerlijke ijscoupe van romig en ambachtelijk boeren ijs

Solexrit langs de Maas

Misschien heeft u zelf nog wel eens solex gereden? In de jaren '60 was de solex een veel gebruikt vervoersmiddel en solexen kwamen veel voor in het straatbeeld. Na jaren te hebben staan verstoffen in schuurtjes, zien we tegenwoordig steeds vaker solexen voorbij snorren. De solexen zijn herondekt als vervoersmiddel voor groepsuitjes. Het is dan ook een ideale manier om je per solex te verplaatsen. Het motortje pruttelt terwijl je zelf alle tijd  hebt om te genieten van de mooie omgeving en van de gezelligheid om je heen.