Parkhoeve de Middelt


Van harte welkom op de website van Parkhoeve de Middelt. Wij zijn Marcel en Gerrie Mertens, trotse eigenaars van Parkhoeve de Middelt. In het landelijke Maasdal tussen de maasdorpen Baarlo en Kessel ligt Parkhoeve de Middelt, een boerenhoeve van bijna 200 jaar oud. Parkhoeve de Middelt heeft sfeervolle zalen en op het terras ontvangen we onze gasten voor een gezellig dagje uit in Limburg. En dat alles op een mooie toeristische locatie in Limburg met een prachtige ligging langs de Maas. Wij zijn enthousiast over het mooie en afwisselende landschap waarin we mogen wonen en werken. Dit willen we graag delen door andere mensen te laten meegenieten en onze gasten een mooie dag te laten beleven in dit prachtige gebied in Limburg.

Horeca & Groepsuitjes

Ooit begonnen met boerengolf en in ruim tien jaar tijd uitgegroeid tot een eigentijds horecabedrijf met compleet verzorgde groepsuitjes voor uiteenlopende gelegenheden, van familiedag en vriendendag tot een bedrijfsfeest. Naast boerengolf bieden we nog veel meer groepsactiviteiten aan zoals solextochten, bubble voetbal, boerenspellen en boerenzeskamp, tandem- en GPS-tochten, archery attack, handboogschieten en creatieve workshops. Dit alles is naar wens uit te breiden met eten en drinken, zoals een boerenlunch, boeren high tea, uitgebreide brunch of een goedverzorgde barbecue.

Boerencafé & Boerderijterras

Het boerderijterras en het Boerencafé van Parkhoeve de Middelt zijn bekend bij fietsers, vanwege de mooie ligging met een landelijk uitzicht aan de Maas, de prima service en smakelijke streekgerechten. Onze gasten serveren we Limburgse vlaai en royaal belegde broodjes met ouderwets lekkere soep, maar ook ijscoupes van ambachtelijk boerenijs staan op de kaart. Kortom, wilt u genieten van het Bourgondische Limburg, kom dan naar Parkhoeve de Middelt. 

Feesten & Partijen

Parkhoeve de Middelt heeft diverse zalen met veel mogelijkheden. Zo verzorgen wij feesten, koffietafels en partijen van een intiem feestje, tot een compleet verzorgde feestavond. Vanaf het vroege voorjaar kunt u ook gebruikmaken van ons boerderijterras. Heerlijk genieten in het zonnetje van een boerenlunch, high tea of barbecue. 

Uitjes op de Boerderij

Hoeve de Middelt dateert al vanaf 1823. Van generatie op generatie is de boerderij overgedragen van vader op zoon. Marcel heeft het bedrijf weer overgenomen van zijn vader, Herm Mertens. Op het gemengd landbouwbedrijf, combineren wij akkerbouw en het houden van vee met een recreatiebedrijf met fietsterras op een prachtig gelegen historische hoeve van bijna 200 jaar oud. Parkhoeve de Middelt heeft een uitnodigende uitstraling met een sfeervol en warm interieur en ligt op een mooie locatie in Limburg, in het maasdal tussen de maasdorpen Kessel en Baarlo.

Marcel en Gerrie Mertens & team Parkhoeve de Middelt

Dagje uit organiseren

Wij weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een dagje uit en daarom hebben wij al onze ideeën en tips op een rijtje gezet en daar passende arrangementen van gemaakt. De arrangementen kun je direct bekijken (menu Arrangementen), waarbij overzichtelijk wordt vermeld wat het programma inhoudt en wat de kosten zijn. Staat jullie programma idee er niet tussen? Geen probleem, want we denken we graag met jullie mee. Wij hopen jullie binnenkort te mogen begroeten!