vergaderen


Inspirerend vergaderen op boerenhoeve

Vergaderen bij vergaderhoeve ‘de Middelt’ betekent weg uit de hectiek en drukte van de stad. Een inspirerende omgeving om te vergaderen en trainen. Met tussendoor gelegenheid om een frisse neus te halen en te genieten van de weidse landelijke omgeving. Na de vergaderbreak gaat iedereen met hernieuwde energie aan de slag. Parkhoeve de Middelt beschikt over meerdere zalen en groot terras. 

  • beamer en scherm, flipover, WiFi
  • ontvangst met koffie, thee en cake
  • onbeperkt koffie en thee 
  • mineraalwater, pepermuntjes en koekjes
  • combineer met een vergaderbreak
Al een arrangement met vergaderen vanaf
€ 25,00 p.p.

Business arrangementen (incl.BTW)*: 
€ 25,00 p.p.   vergaderarrangement dagdeel
€ 35,50 p.p.   vergaderarrangement dagdeel met lunch
* vanaf 15 personen (maandag t/m vrijdag)

Ruime parkeermogelijkheden en een centrale ligging in Limburg met een goede bereikbaarheid.

Inbegrepen:

beamer en scherm, flipover, WiFi

Vergaderhoeve 'de Middelt'

Wilt u eens vergaderen in een geheel andere omgeving? Vergaderhoeve de Middelt biedt diverse mogelijkheden voor een vergadering. De hoeve is omgebouwd tot een accommodatie geschikt voor vergaderingen, bestaande uit meerdere zalen. De grootste zaal biedt plaats aan ruim 100 personen. Afhankelijk van uw wensen wordt een vergaderopstelling gemaakt. Onze vergaderlocatie  is voorzien van alle faciliteiten zoals beamer en WiFi, met een ruime parkeerplaats. Parkhoeve de Middelt is centraal gelegen in Limburg. De vergaderhoeve ligt in een inspirerende omgeving langs de Maas, waarbij u vergaderen naar wens kunt combineren met een ontspannende activiteit.   

Vergaderlocatie op het platteland

Het voordeel van vergaderen bij Parkhoeve de Middelt is dat u een vergadering kunt afwisselen met een ontspannende activiteit. Even tijd om de benen te strekken en de gedachten te verzetten. Uitwaaien in de buitenlucht en ontspannen tijdens een van onze activiteiten, zoals boerengolf of met solex huren. Uw vergadering wordt geheel verzorgd, met een boerenlunch, ontvangst met koffie, thee en cake en mineraalwater, koekjes en pepermunt tijdens de vergadering.