solex & bubblevoetbal

Prijs: Vanaf € 76,50 p.p.
Aantal personen: vanaf 8 personen
Dagdeel: Hele dag
Activiteiten: bubble voetbal, solex rijden
Eten & drinken:koffie en cake of vlaai, boeren lunch, drankarrangement
Uit te breiden met:vlaai ipv cake (+ € 3,00), ijscoupe v.a. (+ € 7,50)
Vanaf € 76,50 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Een onvergetelijke dag uit bij Parkhoeve de Middelt met bubble voetbal en een solextour. Jullie worden verwelkomt met een heerlijke kop koffie of thee en een lekker stuk Limburgse vlaai. Daarna is het tijd voor een hilarische wedstrijd bubble voetbal, die jullie niet snel meer zullen vergeten. Na een heerlijke lunch stappen jullie op solex en toeren jullie langs de Maas door de prachtige landelijke omgeving. Weer teruggekomen bij Parkhoeve de Middelt wordt nog gezellig geborreld op ons terras.   

Voorbeeld dag indeling:
11.00 uur koffie met cake
11.30 uur bubble voetbal
13.00 uur boerenlunch
14.00 uur solextocht
17.00 uur terras (incl. 1 drankje)
17.30 uur afsluiting

bijzonderheden solextocht:

  • inclusief brandstof, WA-verzekering en routekaart
  • met de solex wordt een vaste route afgelegd
  • solexverhuur voor personen vanaf 18 jaar
  • huurovereenkomst door huurder te ondertekenen
  • borg voor aanvang solexverhuur te voldoen
  • voor personen die in bezit zijn van een bromfietsrijbewijs of rijbewijs

Terras na activiteit: 

  • Inclusief 1 drankconsumptie na afloop activiteit, met keuze uit koffie, thee, frisdrank, bier of alcoholvrij bier.

Solex rijden door Limburg

Prachtige solex tocht voor uw bedrijfsuitje, vriendendag of familiedag in Limburg. Samen solex rijden met echte oldtimer solexen! Met dit authentieke vervoermiddel toert u door een schitterend stuk Limburg. De solextocht brengt u langs veel natuurschoon met natuurlijk de Maas, bos, weilanden en mooie maasdorpjes, zoals Kessel met Kasteel de Keverberg, Neer met een prachtig uitzichtspunt over de Maas en kastelendorp Baarlo. Een onvergetelijke tocht door dit mooie gebied in Limburg.

Bubble voetbal spelen

Voordat jullie op de solex stappen voor een solextocht, hebben we de bubbles klaargelegd. De instructie vooraf is nodig, zodat iedereen weet hoe moet worden omgesprongen met het materiaal. De teams worden gemaakt en de bubbles aangetrokken en het fluitsignaal voor het bubble voetbal gaat af. Er wordt een sprint ingezet om als eerste bij de bal te komen. Maar pas op, want de tegenstander probeert dit te verhinderen. Bubble voetbal in combinatie met de solextocht is een topuitje! En maak jullie dag helemaal compleet met een overheerlijke barbecue. 

Eten en drinken

Bij een gezellig dagje uit in bourgondisch Limburg, mag lekker eten en drinken natuurlijk niet ontbreken. De dag begint met een echt stuk Limburgse vlaai en tussen de middag serveren wij een boerenlunch. Op het boerderijterras zit je gezellig bij elkaar onder het genot van een biertje of een ander verfrissend drankje. Als jullie de dag in stijl willen afsluiten, kunnen wij een barbecue verzorgen op het terras of binnen in zaal 'de Boerenschuur'. 

Solextocht met Escape room, Archery Attack of ...

Natuurlijk kan de solextocht ook met een van de andere activiteiten worden gecombineerd. Wat te denken van de Escape room, waarbij jullie binnen anderhalf uur moeten zien te ontsnappen door goed samen te werken en het mysterie van de Bokkenrijders op te lossen. Op solexen wordt een mooie toerrit gemaakt door het Limburgse land met onderweg gezellige terrasjes. De toerrit kan ook worden gecombineerd met Archery Attack  voor een compleet dagje uit. Bij de teambuilding activiteit Archery Attack schiet je niet op een doelpack, maar op elkaar! Door de speciale pijlen met stomp uiteinde heb je een sportieve activiteit te pakken die iedereen aanspreekt. Bekijk hier het overzicht van alle activiteiten.