Brunch


Heerlijke brunch met ouderwets lekkere brunchgerechten. Op 'n mooie landelijke locatie verzorgen wij graag uw brunch voor familie en vrienden.

  • koffie, thee, melk en karnemelk
  • soep met stokbrood en kruidenboter
  • uitgebreid broodassortiment
  • ruime keuze vleeswaren, kaas en zoet beleg
  • rauwkostsalades, gevulde eitjes, rundvleessalade
  • warme vleesgerechten
  • rijst, aardappelgratin, roerei met spekjes

De brunch wordt gecombineerd met een van onze activiteiten. Combineer de brunch met een potje Boerengolf voor een compleet verzorgd dagje uit in Limburg, of begin de familiedag met een goed verzorgd brunchbuffet voor de start van een spellenmiddag.In onze sfeervolle zaal serveren we een smakelijke brunch met allerlei warme en koude brunchgerechten. Alleen bij beschikbaarheid I  Graag tijdig reserveren.

vanaf 25 personen I prijs € 30,50 p.p. (kinderen 4 t/m 10 jaar € 19,50) I overige dranken o.b.v. nacalculatie

Optioneel:

ijscoupe v.a.
+ € 7,50 p.p.
boerengolf
+ € 13,50 p.p.
GPS tocht
+ € 10,50 p.p.

Uitgebreid brunchbuffet

Wat is er nu leuker dan gezellig samen te gaan brunchen?  Ons zeer uitgebreide brunchbuffet is een feest voor iedereen die van lekker eten en gezelligheid houdt. Geniet met familie, vrienden of collega’s van onze uitstekend verzorgde brunch met ouderwets lekkere gerechten. Voor jullie familiedag of bedrijfsuitje, serveren wij in zaal ‘de Boerenschuur’ een heerlijk verzorgde brunch. De brunch bestaat uit diverse soorten vlees en kaas beleg, zoete en hartige gerechten, diverse soorten warme gerechten, aardappelgarnituren, soep, salades.  

Eten in Kessel

Toe aan een originele en lekkere verwennerij? Kom dan naar Parkhoeve de Middelt voor een Grootmoeders brunch. In een sfeervol en gezellig ingerichte boerenhoeve langs de Maas, wordt er een onvergetelijk moment van gemaakt. Smakelijk eten in het oude Maasdorp Kessel en genieten van een ouderwets gezellige brunch. Met ambachtelijke bereide warme en koude gerechten voor een compleet en uitgebreid brunchbuffet. Parkhoeve de Middelt ligt langs de Maas in Kessel.

Limburgse recreatiehoeve 

Langs de Maas, in het Maasdal tussen Baarlo en Kessel ligt Parkhoeve de Middelt. Het monumentale pand dateert uit 1823 en de carréboerderij herbergt een boerencafé, diverse zalen en een boerderijterras. Parkhoeve de Middelt biedt dagrecreatie aan met allerlei leuke activiteiten, zoals Boerengolf, solex rijden, een clinic handboogschieten, tandem fietstochten of oud Hollandse spellen en boerenspellen. Door de ligging langs de Maas, is Parkhoeve de Middelt ook het startpunt voor wandelingen en fietstochten in het Maasdal in dit mooie gebied in Limburg.

Brunchen in Baarlo

Geniet van een gezellige maaltijd met familie of vrienden in Baarlo. Verschillende warme en koude specialiteiten worden gepresenteerd bij het brunchbuffet. Proef en geniet van diverse warme en koude gerechten en beleef een gezellige middag in Baarlo.  Aan feestelijk gedekte tafels in zaal 'de Boerenschuur' genieten jullie van heerlijke warme en koude brunchgerechten. Kortom, bij Parkhoeve de Middelt proef je van het Limburgse leven. Heerlijk eten en drinken in zaal ‘de Boerenschuur’. 

Smaak, Sfeer en meer

De brunch op onze sfeervolle boerenhoeve is een mooie start van een gezellig dagje uit. Eerst samen met de familie, vrienden of collega’s genieten van een heerlijk brunch buffet, voordat gestart wordt met een leuke activiteit. Lekker uitwaaien en de benen strekken tijdens een wedstrijd Boerengolf of boerenspellen met Oudhollandse spellen en nog veel meer afwisselende boerenspellen. Meer weten over de mogelijkheden? Bel dan naar 077-4771247 of stuur een contactformulier