vrijgezellenfeest


Op zoek naar een leuk en origineel vrijgezellenfeest? Grappige en leuke activiteiten vinden jullie hier! Het is altijd weer lastig om met iets nieuws te komen, want wat past bij jullie groep en is ook nog eens origineel? Wij bieden jullie alles voor een onvergetelijke vrijgezellenfeest in Limburg. 

Bij een vrijgezellenfeest zorg je er natuurlijk voor dat de vrijgezel in het zonnetje wordt gezet, als aandenken aan een geweldige dag met vrienden. Bij Parkhoeve de Middelt hebben we een groot aantal leuke uitjes, die perfect zijn voor een vrijgezellendag. Denk aan een solextocht, bubble voetbal, de boerenzeskamp of handboogschieten. Ook leuk te combineren met een barbecue. Wij helpen jullie graag met het organiseren van een onvergetelijk vrijgezellenfeest.

Meer weten?

Voor de organisatie van een vrijgezellenfeest hebben wij een aantal toparrangementen en er is altijd wel een uitje bij dat past bij jullie vrijgezellenfeest. Dit hangt natuurlijk af van de beschikbare tijd, het aantal personen en de activiteit van jullie keuze. Wij hebben middaguitjes die naar wens zijn uit te breiden met een all-in BBQ, maar ook complete dagprogramma's en los te reserveren activiteiten zoals boerengolf en solexverhuur. 

Vrijgezellenfeest ideeën voor mannen

Wij hebben voor jullie een paar leuke vrijgezellenfeest ideeën op een rijtje gezet.

Bubble voetbal 

Bubble voetbal is een topper voor een vrijgezellenfeest. Botsen, rollen en beuken en ondertussen proberen om de bal bij de tegenstander in de goal te schieten. Actief en met veel lol voor een gaaf uitje. Op het terras blijft het na afloop gezellig met drank en bitterballen. Afsluiten met een BBQ kan natuurlijk ook, zodat jullie met een volle maag klaar staan voor een gezellige avond stappen.

Solex rijden

Solex rijden met een groep vrienden op een vrijgezellenfeest is top. Samen op een solex rijden en onderweg aanleggen bij gezellige terrasjes waar de solextocht langskomt.  Onze solexen zijn echte oldtimers waar je een mooie solextocht mee gaat rijden door dit mooie stukje Limburg.

Boerengolf

Speel een wedstrijd boerengolf tussen onze brandrode runderen! Wie slaat het hardst? En wie raakt (per ongeluk) een koe? Boerengolf is een leuke activiteit, waarbij je de bal in zo min mogelijk slagen in de tien holes probeert te krijgen. Ook leuk, sluit de dag af met een overheerlijke barbecue

Boerenzeskamp

Bij de Boerenzeskamp gaan twee teams met elkaar de strijd aan. Iedereen doet mee, maar de vrijgezel mag het natuurlijk als eerste voordoen, terwijl de rest toekijkt. Totdat jullie zelf aan de beurt zijn…  De Boerenzeskamp is vol actie en teambuilding, dus heel geschikt voor een actieve groep die niet houdt van stilzitten.

Handboogschieten

Handboogschieten is een uitje waar vooral de mannen voor te vinden zijn. Spanning en concentratie voor het ultieme schot in de roos. Soms gebeurt het dat een foto van de vrijgezel op het doelpak wordt geprikt. Waarom? Geen idee, alleen volgt dan iets met schmink... In ieder geval wordt ieders schietvaardigheid op de proef gesteld.

Vrijgezellenfeest ideeën voor vrouwen

Een vrijgezellenfeest organiseren voor de aanstaande bruid is hartstikke gezellig met alleen vrouwen onder elkaar. Naast alle bovenstaande vrijgezellenfeest ideeën,  hebben we nog een aantal leuke suggesties voor jullie.

Creatieve workshop

Creatief klomp schilderen of koeschilderen. Met kwast en verf gaan jullie gezellig samen aan de slag. Terwijl iedereen druk bezig is, blijft er toch genoeg gelegenheid om gezellig bij te kletsen. En om natuurlijk de laatste nieuwtjes te horen over de op stapel staande trouwdag. Bij iedereen komt een creatieve kant naar boven, met als eindresultaat een leuk aandenken voor thuis.

Tandemtocht

Misschien verwacht je het niet, maar een tandemtocht wordt veel georganiseerd voor een vrijgezellendag. Vooral de Fotopuzzeltocht door Kastelendorp Baarlo is gewild, vanwege de leuke combinatie met vragen en doe-opdrachten. Eerst moet je samen vooruit zien te komen en vervolgens ben je nog niet klaar, want onderweg moet er wel opgelet worden. De vrijgezel natuurlijk wat meer dan de rest…