boerengolf & tandemtocht

Prijs: Vanaf € 48,50 p.p.
Aantal personen: 6
Dagdeel: Hele dag
Activiteiten: boerengolf, tandemtocht
Eten & drinken:koffie en cake of vlaai, boeren lunch
Uit te breiden met:vlaai ipv cake (+ € 3,00), ijscoupe v.a. (+ € 7,50)
Vanaf € 48,50 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Daguitje in het Maasdal van Peel en Maas. Gezellig dagje uit met boerengolf en de tandemtocht. Jullie worden verwelkomt met een koffie en een stuk Limburgse vlaai. Na de ontvangst met koffie en vlaai, worden de teams voor het boerengolf gemaakt en kan de strijd beginnen! Na de lunch stappen jullie op de tandem voor een mooie tocht door het landelijke Maasdal. Er kan ook gekozen worden voor de fotopuzzeltocht door kastelendorp Baarlo, waarbij fietsen wordt gecombineerd met foto-opdrachten en vragen. Bij terugkomst kan nog gezellig worden geborreld op ons terras.

Voorbeeld dag indeling:
10.30 uur koffie met cake
11.00 uur boerengolf
13.00 uur boerenlunch
14.00 uur tandemtocht
16.30 uur terras optioneel
  • Keuze uit een van onze goedbewegwijzerde routes (optioneel fotopuzzeltocht met foto-opdrachten)
  • Kinderstoeltjes voor en achter (vooraf te bespreken), kaarthouders en fietstassen

Kinderprijzen: 

  • 4 en 5: € 13,00
  • 6 tm 11: € 26,80

Trappen op de Tandem

De groepsactiviteit tandemverhuur biedt veel mogelijkheden voor een gezellig teambuildingsuitje in Peel en Maas. Tijdens de tandemtocht komt het aan op communicatie, om samen de tandemtocht tot een goed einde te brengen. Het begint al direct, als jullie opstappen en samen weg moeten fietsen, want dan moet je toch echt samen afspreken wanneer jullie van start gaan met z'n tweeën. Oefening baart kunst en al fietsend vormen jullie een goed team. Eenmaal aan het fietsen, gaan jullie natuurlijk dubbel zo hard op de tandem omdat je met z'n tweeën de voeten op de pedalen zet. En onderweg is het genieten geblazen van de prachtige omgeving in het Maasdal van Limburg.

Boerengolf en tandemtocht

Eindpunt, zowel voor de tandemtocht als het boerengolf, is het gezellige boerderijterras van Parkhoeve de Middelt. Wij zorgen dat we voor jullie groep een tafel hebben gereserveerd, om bij te komen van alle inspanning. Gezellig met een drankje in de hand, genieten van jullie dag samen. 

Groepsuitje Limburg

Parkhoeve de Middelt biedt alle ingrediënten voor een geslaagd groepsuitje in Limburg. Voor een vriendendag, vrijgezellenfeest of familiedag waarbij gezelligheid op nummer één staat! Een hapje eten en drinken op ons gezellige terras in combinatie met een tandemtocht en boerengolf maakt van jullie groepsuitje een leuke dag om later nog met veel plezier op terug te kijken. Om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan om op tijd te reserveren, zeker voor dit groepsuitje met tandemverhuur, zodat wij tijdig deze groepsactiviteit voor jullie kunnen vastleggen. Bel naar 077-4771247 en informeer naar de mogelijkheden. 

Welke activiteiten biedt Parkhoeve de Middelt?

Bij het kiezen van een groepsuitje, is het fijn als iedereen in het gezelschap een leuke dag beleeft. Wat bepaald welke activiteiten nu passen bij een groep? De leeftijden van de deelnemers zijn van belang, maar ook interesses en sportieve aanleg bepalen wat past bij de groep. Parkhoeve de Middelt heeft volop keuze uit activiteiten, zodat er altijd wel activiteiten tussen zitten die aanspreken. Zo hebben we voor sportievelingen keuze uit Bubblevoetbal, Archery Attack, teambuiling met de Boerenzeskamp. Zijn jullie met een rustiger gezelschap, of met een familie met kinderen en ouderen dan zijn de Boerenspellen, Boerengolf, GPS wandeltocht en de fotopuzzeltocht op tandems een geschikte keuze. Maar, wat bij jullie groepsuitje past, hangt helemaal af van jullie wensen. Voor een overzicht van al onze activeiten klikt u hier.