High Tea


Hapjes en zoete lekkernijen

Geniet bij Parkhoeve de Middelt van een High Tea! Hartige sandwiches en zoete taartjes maken een High tea met je vriendinnen of familie helemaal af. Met heerlijke High Tea gerechten die verrukkelijk smaken. Natuurlijk is de High Tea compleet in boerenstijl voor een bijzonder uitje.

  • kopje soep van het seizoen
  • hartige hapjes
    met o.a. sandwiches, wraps, mini broodjes
  • zoete lekkernijen
    met o.a. scones met jam en clotted cream
    petit fours, macarons, brownies en bonbons
  • onbeperkt thee en koffie

De boeren high tea is compleet in boerenstijl en dat maakt het natuurlijk net iets specialer. Tijdens de high tea is er keuze uit verschillende soorten verse thee en diverse hapjes. Naast zoete hapjes worden er natuurlijk ook hartige hapjes geserveerd bij de high tea: zoals scones, sandwiches en nog veel meer lekkers. Deze gezellige activiteit kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Alleen bij beschikbaarheid I Graag tijdig reserveren.

vanaf 15 personen  I  tijdsduur high tea 2,5 uur  I  in combinatie met een activiteit naar keuze 
combinatie met o.a. de escape room, creatief koeschilderen, fotopuzzeltocht op tandems

Inbegrepen:

onbeperkt thee

Uitje met vriendinnen

In de drukte van het dagelijkse bestaan is het fijn om zo nu en dan tijd voor elkaar vrij te maken. Leg de uitpuilende agenda vol werkafspraken eens aan de kant en laat de klusjes die op de planning staan even wachten en geniet van een rustmoment met elkaar. Geen inkomende telefoontjes en mailtjes die aandacht vragen, maar tijd voor een goed gesprek. Onze boerenhoeve in het landelijke buitengebied van Kessel en Baarlo, is een ideale uitvalsbasis voor een leuk uitje met vriendinnen. Tijdens de Boeren high tea zorgen wij voor lekkere hapjes en versnaperingen, terwijl jullie in alle rust kunnen ontspannen. Willen jullie na afloop van de high tea toch ook nog iets actiefs doen? Dan is er genoeg te kiezen. Creatievelingen kunnen zich naar hartelust uitleven tijdens de workshop ‘koeschilderen’ of ‘klompschilderen’. Puzzelen en grappige foto opdrachten komen aan bod tijdens de fotopuzzeltocht door kastelendorp Baarlo. Jullie worden weggestuurd op tandems met een mapje vol foto’s van herkenningspunten. De fotopuzzeltocht geeft het tandem fietsen net dat beetje extra voor een leuk uitje met vriendinnen. De solex is een perfect vervoersmiddel om iets te zien van de landelijke omgeving. De terrasjes onderweg maken dit ook nog eens tot een gezellige activiteit voor een uitje met vriendinnen. 

Escape Room en High Tea

Bij Parkhoeve de Middelt kan een uitje met de Escape room worden gecombineerd met een heerlijke high tea. Bij aankomst genieten jullie van de heerlijke hapjes die op de gezellig gedekte tafels voor jullie klaarstaan. Na alle verwennerij tijdens de high tea, starten jullie met het spelen van escape room 'de Bokkenrijders'. Met maar liefst anderhalf uur speeltijd, proberen jullie binnen de tijd te ontsnappen. Door goed samen te werken en geen aanwijzingen over het hoofd te zien, banen jullie je een weg naar de uitgang. Het spelen van een escape room is een onvergetelijke ervaring om samen te doen. Willen jullie ook een poging wagen? Neem dan contact met ons op, zodat we al jullie vragen kunnen beantwoorden over het uitje 'Escape room en high tea'. 

Koe schilderen

Willen jullie ook nog iets actiefs doen? Wij bieden genoeg activiteiten om er een gezellige dag van te maken. Verken de omgeving op een echte oldtimer solex of trap door het kastelendorp op de tandem. Doen jullie liever iets creatiefs? Dan kunnen jullie kiezen voor koe schilderen. Ga aan de slag met verf en kwast en pimp een koe helemaal naar eigen smaak. Gezelligheid staat voorop bij dit creatief uitje! Meer weten over de creatieve workshop koe schilderen in combinatie met een Boeren High Tea of een van onze andere activiteiten? Bel ons gerust voor meer informatie.

Solex rijden

Solex rijden is een unieke ervaring! Dit moet je ooit gedaan hebben. Op een echte oldtimer solex rijden jullie een verrassende tocht door Limburg. Een ervaring om nooit te vergeten. Slingerend langs de Maas, loopt deze prachtige De solexen zijn in goede staat, zodat jullie onbezorgd op pad gaan voor een topuitje in Limburg.

High Tea organiseren

Heeft u iets te vieren met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s en wilt u een high tea organiseren voor een verjaardag, jubileum of een gezellig samenzijn? Een high tea bij Parkhoeve de Middelt is bij uitstek geschikt als groepsuitje om onder het genot van lekkernijen met heerlijke soorten thee eens gezellig bij te praten. Even lekker met familie of vriendinnen genieten van een etagère vol met lekkernijen. Parkhoeve de Middelt serveert een high tea zoals het hoort: diverse koude en warme hapjes met een heerlijk kopje thee, dat u onbeperkt kunt blijven bijschenken. Ongedwongen genieten met een kopje thee en heel veel lekkers voor een gezellig middag. Parkhoeve de Middelt heeft een uitnodigende uitstraling met een sfeervol en warm interieur en ligt op een mooie locatie in Limburg, in het maasdal tussen de maasdorpen Kessel en Baarlo. Dus, wilt u een onvergetelijk groepsuitje organiseren, neem dan contact met ons op.

High tea in Kessel

In het landelijke buitengebied van Kessel ligt al sinds 1823 hoeve ‘de Middelt’. Met een gezellig terras en sfeervolle zalen in ‘de Boerenschuur’ is dit een perfecte locatie voor een high tea. Zoete lekkernijen en hartige hapjes worden geheel in boerenstijl geserveerd. De hapjes zien er zo lekker uit dat je niet een - twee - drie weet wat als eerste wordt verorberd. Maar geen nood, jullie hebben ruim de tijd om te genieten van alle heerlijkheden. Samen genieten en samen zijn voor een heerlijk moment met elkaar. Altijd is het druk, maar tijdens de high tea nemen jullie even tijd voor elkaar. Gezellig met vriendinnen, (schoon)zussen, oud studiegenoten of sportvriendinnen genieten van een high tea. Jullie zijn van harte welkom voor een gezellige high tea in Kessel!

Meer informatie

Hebben jullie iets te vieren? Of willen jullie gewoon lekker bijkletsen? Boek dan nu de Boeren high tea! Parkhoeve de Middelt heeft een prachtige locatie om jullie high tea te organiseren, geheel in stijl. Een warme plek voor een fijn genietmoment, feestelijk gepresenteerd met boerenbont servies. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Uitstapje omgeving Baarlo

In buurtschap Oyen, nabij kastelendorp Baarlo , ligt Parkhoeve de Middelt. Een hartverwarmend high tea adres, waar jullie een warm welkom wacht. Langs de Maas tussen Baarlo en Kessel, ligt een authentieke boerenhoeve uit 1823. Op deze mooie toeristische locatie serveren we een high tea met lekkere hapjes en lekkernijen. Bij mooi weer reserveren we voor jullie een tafel op het terras.  Is het weer wat frisser, geen nood, want dan zitten jullie knus binnen in ‘de Boerenschuur’. Parkhoeve de Middelt is een fijne uitvalsbasis voor allerlei uitstapjes. Dit kan op een solex, maar ook op een tandem of al wandelend met een GPS tijdens de ‘knapzaktocht’. Volop mogelijkheden dus voor een uitje bij kastelendorp Baarlo.