BBQ met Boerengolf

Prijs: Vanaf € 63,50 p.p.
Aantal personen: vanaf 14 personen
Dagdeel: Middag & avond
Activiteiten: boerengolf
Eten & drinken:koffie en cake of vlaai, drankarrangement, barbecue
Uit te breiden met:ijscoupe v.a. (+ € 7,50), vlaai i.p.v. cake (+ € 3,00)
Vanaf € 63,50 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Beleef een gezellig groepsuitje met een echte boerenactiviteit en samen barbecueën. Bij ontvangst staat de koffie klaar en daarna gaan jullie met z’n allen de weilanden in om tussen de koeien boerengolf te spelen. Aan het einde van de middag staat jullie eigen barbecuebuffet klaar. Gezellig barbecueën en genieten van lekker eten, drinken en elkaars gezelschap. 

Voorbeeld dag indeling:
14.00 uur koffie met cake
14.30 uur boerengolf
16.30 uur terras (drank all-in)
17.00 uur BBQ
19.00 uur afsluiting

Op ons sfeervolle Boerderijterras of in de Boerenschuur ontvangen wij jullie groep en staat een royaal Barbecuebuffet klaar met goede stukken kwaliteitsvlees, heerlijke rauwkostsalades, ambachtelijke huzarensalade, vers fruit, warme en koude sauzen en stokbrood met kruidenboter. Barbecueën is inclusief een drankarrangement met keuze uit koffie, thee, alle frisdranken, witte en rode wijn, rosé, bier, alcoholvrij bier en donker bier. Als verfrissende afsluiting na afloop van het barbecueën, kunt u bovendien ook nog kiezen voor een heerlijke ijscoupe van ambachtelijk boerenijs. 

Kinderprijzen: 

  • 10 t/m 11: € 37,50
  • 6 t/m 9: € 30,50
  • 4 en 5: € 15,50

Boerengolf met BBQ

Of jullie nu met een kleine groep zijn, of met juist met veel personen, het spelen van boerengolf in Limburg kan altijd! Zelfs voor groepen tot ruim 100 personen. Bovendien is boerengolf geschikt voor alle leeftijden. Jong en oud doet mee en jullie zijn samen actief. Ideaal groepsuitje, zowel voor een familiedag, bedrijfsuitje, vriendenuitje als een vrijgezellenfeest.

Groepsuitje voor familiedag, bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest

In een prachtige landelijke omgeving langs de Maas en in het glooiende Maasdal wordt Boerengolf gespeeld, met een weids uitzicht en lopend door over de boerengolfbaan ontmoeten jullie onze Brandrode Runderen die in de weilanden grazen.

BBQ voor een groepsuitje

Barbecueen is altijd leuk! Mals gebakken stukken vlees braden op de BBQ en daarna opeten samen met de groep. Op het terras is het heerlijk zitten, maar de BBQ kan ook binnen in de boerenschuur plaatsvinden. Op een buffet stellen we alle etenswaren op en de drank is inbegrepen.