pijl en boog

Prijs: Vanaf € 57,00 p.p.
Aantal personen: vanaf 8 personen
Dagdeel: Hele dag
Activiteiten: handboogschieten, archery attack
Eten & drinken:koffie en cake of vlaai, boeren lunch
Uit te breiden met:vlaai ipv cake (+ € 3,00)
Vanaf € 57,00 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Een stoere dag met pijl en boog in Limburg! De dag begint met een lekkere kop koffie of thee en cake of een stuk Limburgse vlaai. Daarna gaan jullie beginnen met een wedstrijd handboogschieten. Wie is de beste schutter van de groep? Na een heerlijke boerenlunch gaan jullie de wei in om jullie schietervaring te gebruiken bij achery attack. Probeer met de speciale pijl en boog de tegenstanders uit te schakelen! Na deze actieve en vooral leuke activiteit zijn jullie welkom op het terras.  

Voorbeeld dag indeling:
10.30 uur koffie met cake
11.00 uur handboogschieten
12.30 uur boerenlunch
13.30 uur archery attack
15.00 uur afsluiting

Ga op jacht met pijl en boog en probeer je tegenstanders te raken. Het voordeel van Archery Attack is dat je geen pijn voelt wanneer je geraakt wordt door een pijl. Bij Archery Attack wordt namelijk gespeeld met speciale pijlen die een zacht uiteinde hebben. Er worden diverse spelvarianten gespeeld en in het speelveld staan objecten waarachter kan worden geschuild. Vooraf starten we met inschieten op een doelpack, om de techniek onder de knie te krijgen. 

Archery Attack met bubble voetbal

Op zoek naar een actief uitje vol actie en plezier? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Combineer het spannende spel Archery Attack met het hilarische bubble voetbal, 100% fun en actie gegarandeerd! Voor meer informatie over Archery Attack Limburg met bubble voetbal, bel of mail ons gerust!

Voor mannen én vrouwen

Voor iedereen die denkt dat Archery Attack een echte mannenactiviteit is, heeft het helemaal mis! Archery Attack is net zo populair bij vrouwen als bij mannen en is voor iedereen een grote uitdaging. Zeer geschikt voor zowel een vrijgezellenfeest voor mannen als een vrijgezellenfeest voor vrouwen. Spanning, sensatie, actie en plezier: alles gecombineerd tot één spel… Archery Attack!

Een actieve groepsactiviteit

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit en wil je eens iets nieuws proberen? Kom dan naar Parkhoeve de Middelt in Limburg voor de trend van dit moment: Archery Attack! Ga met de speciale pijl en boog het speelveld van Archery Attack in en probeer je tegenstanders uit te schakelen. Maar pas op, voor je het weet wordt je zelf geraakt! Met de verschillende spelvarianten van Archery Attack vliegen niet alleen de pijlen, maar ook de tijd! Dus ben je op zoek naar een actieve groepsactiviteit vol spanning e n sensatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!