Boerenijs


Natuurlijke ingrediënten voor het lekkerste ijs

Op ons terras kunt u genieten van heerlijk boerenijs met een volle romige smaak. U proeft de liefde en zorg in dit ambachtelijk streekproduct! Het boerenijs afkomstig van Hoeve Willem III, wordt bereid met verse koemelk die rechtstreeks van de koe komt. Door alleen natuurlijke ingrediënten te gebruiken, krijgt het boerenijs de volle romige smaak die het zo uniek maakt. Het sorbetijs wordt gemaakt van de allerbeste vruchten van zorgvuldig geselecteerde telers. De keuze op onze ijskaart varieert van vruchten ijscoupes tot diverse ijscoupes met notenijs en boerenjongens. 

Op ons terras,  gelegen langs de maas, kunt u heerlijk genieten van het ambachtelijk boerenijs met een mooi weids uitzicht. Kom vooral een keer langs en proef zelf!

We serveren verschillende smaken boerenijs, zo kunt kiezen voor ijscoupes met een frisse smaak zoals de overheerlijke Yoghurt coupe of Zomercoupe, vol met frisse en  fruitige smaken. Meer een  liefhebber van noten en chocolade? Dan zijn de Caramel ijscoupe, de Zwarte Heer en Witte Dame of de ‘Choco & Nuts’ ijscoupe echt iets voor u! Stuk voor stuk heerlijke ijscoupes, geserveerd met koekjes en slagroom! Speciaal voor onze kleine klantjes hebben we kinderijs met een leuke verrassing.

Parkhoeve de Middelt 

In het Maasdal, dat tot een van de mooiste fiets- en wandelgebieden van Limburg behoort, ligt het boerderijterras van Parkhoeve de Middelt. Op de binnenplaats van deze historische boerenhoeve (anno 1823) is een ruim terras aanwezig met uitzicht op de landerijen waar boerengolf en de boerenspellen worden gespeeld.

Limburgse vlaai, Baolderse Kook en boerenijs

Parkhoeve de Middelt ligt langs de Maas in een mooi landelijk gebied tussen de maasdorpen Baarlo en Kessel. Het fietsterras is een aangenaam rustpunt voor fietsers en wandelaars. Wij serveren Limburgse vlaai, het streekgebak Baolderse Kook en royaal belegde broodjes. De ijscoupes van overheerlijk ambachtelijk bereid boerderij-ijs maken uw bezoek aan Hoeve de Middelt meer dan de moeite waard.

Bestel een heerlijke ijscoupe! 

Ook een leuk idee, maak uw arrangement compleet met een heerlijke ijscoupe! Bestel na een wedstrijd boerengolf een welverdiende ijscoupe of neem het als een lekker toetje na de boerenbakpan of barbecue. 

Kasteel de Keverberg in Kessel

Wilt u een bezoek brengen aan Kasteel de Keverberg en lunchen in Kessel? Combineer een dagje uit in Kessel dan met een bezoek aan Parkhoeve de Middelt. Met een grote keuze aan activiteiten stelt u een leuk programma samen met voor ieder wat wils. Voorbeelden zijn handboogschieten, een GPS wandeling, boerengolf tussen de koeien of bubblevoetbal. Na de lunch beleeft u zo een compleet uitje.

Eten en drinken in Kessel

Behalve voor koffie en Limburgse vlaai,  heerlijk boerenijs of een barbecue, kunt u tijdens een dagje uit ook lunchen in Kessel. In de Boerenschuur of op het gezellige terras, serveren wij een smakelijke lunch. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel dan naar 077-4771247 of verstuur het contactformulier.