archery attack

Prijs: Vanaf € 18,50 p.p.
Aantal personen: 8
Dagdeel: Dagdeel (ochtend of middag)
Activiteiten: archery attack
Eten & drinken:
Uit te breiden met:bittergarnituur (+ € 4,50), ijscoupe v.a. (+ € 6,00)
Vanaf € 18,50 p.p.

Archery Attack is helemaal hot in Amerika en is nu ook in Nederland een hype. Een leuk en actief spel vol spanning en sensatie! Archery Attack is een unieke combinatie van paintball, boogschieten en trefbal, waarbij je met pijl en boog probeert je tegenstanders uit te schakelen. Archery Attack is zeer geschikt voor een vrijgezellenfeest, teamuitje, vriendendag of groepsuitje.

Voorbeeld dag indeling:
14.00 uur archery attack
15.30 uur afsluiting

Dit arrangement is uit te breiden met:

bittergarnituur
+ € 4,50 p.p.
ijscoupe v.a.
+ € 6,00 p.p.

Hoe wordt Archery Attack gespeeld?

Bij Archery Attack in Limburg strijden twee teams tegen elkaar om de winst. Het doel is om alle tegenstanders uit te schakelen of om alle vijf de Targets van het andere team te raken. In het speelveld van Archery Attack staan verschillende obstakels waar je achter kunt schuilen en in het midden liggen alle pijlen. Wanneer de scheidsrechter fluit, start het Archery Attack spel en rennen alle spelers naar het midden om zo veel mogelijk pijlen te pakken. Vervolgens probeer je om je tegenstanders af te schieten met de speciale pijl en boog.

Pijl en boogschieten met Archery Attack

Bij Parkhoeve de Middelt in Limburg kun je het spannende spel Archery Attack combineren met een wedstrijd handboogschieten! Ervaar hoe het is om een echte Robin Hood te zijn! Wie schiet als eerste de pijl in de roos? En wie is de beste schutter? Kom en beleef deze gezellige groepsactiviteiten zelf bij Parkhoeve de Middelt in Limburg! Willen jullie na afloop van de groepsactiviteiten handboogschieten en Archery Attack nog genieten van een gezellige BBQ? Dan zijn jullie bij Parkhoeve de Middelt aan het juiste adres. Wij zorgen voor een compleet dagje uit met groepsactiviteiten en eten en drinken. 

Archery Attack Limburg

Eerst in Amerika een hype en niet veel later ook in Australië een grote hit. Engeland volgt en ook Nederland gaat overstag… en nu is het eindelijk in Limburg aangekomen: Archery Attack! Het spannendste spel van dit moment en helemaal hot bij iedereen die wel van een beetje actie houdt! Archery Attack is nu in Limburg te spelen bij Parkhoeve de Middelt, voor een compleet verzorgd uitje met eten en drinken en volop keuze uit groepsactiviteiten.  

Een actieve groepsactiviteit

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit en wil je eens iets nieuws proberen? Kom dan naar Parkhoeve de Middelt in Limburg voor de trend van dit moment: Archery Attack! Ga met de speciale pijl en boog het speelveld van Archery Attack in en probeer je tegenstanders uit te schakelen. Maar pas op, voor je het weet wordt je zelf geraakt! Met de verschillende spelvarianten van Archery Attack vliegen niet alleen de pijlen, maar ook de tijd! Dus ben je op zoek naar een actieve groepsactiviteit vol spanning e n sensatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!