bubblevoetbal & GPS-tocht

Prijs: Vanaf € 53,00 p.p.
Aantal personen: vanaf 8 personen
Dagdeel: Hele dag
Activiteiten: bubble voetbal, GPS tocht
Eten & drinken:koffie en cake of vlaai, boeren lunch, drankarrangement
Uit te breiden met:
Vanaf € 53,00 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Een onvergetelijk dagje uit in Limburg! Jullie worden verwelkomt met een lekkere kop koffie of thee en een stuk Limburgse vlaai. Daarna starten jullie met de GPS tocht, waarbij jullie onderweg leuke vragen en doe-opdrachten krijgen. Weer terug bij Parkhoeve de Middelt gaan jullie eerst heerlijk lunchen, waarna het tijd is voor de tweede activiteit Bubblevoetbal. Niet alleen hilarisch om te doen, maar ook heel komisch om naar te kijken! Als afsluiting wordt nog lekker wat gedronken op het terras. 

Voorbeeld dag indeling:
10.30 uur koffie met cake
11.00 uur bubble voetbal
12.30 uur boerenlunch
13.30 uur GPS tocht
15.30 uur terras (incl. 1 drankje)
16.00 uur afsluiting

Bubble voetbal is behoorlijk intensief doordat de spelers in plastic bubbles voetballen. Om de tien minuten wordt gewisseld zodat spelers tijd hebben om op adem te komen en te genieten van de capriolen van vrienden. Bubble voetbal wordt gespeeld op een mooi, groot wedstrijdveld met goals onder begeleiding van een scheidsrechter.

Terras na activiteit: 

  • Inclusief 1 drankconsumptie na afloop activiteit, met keuze uit koffie, thee, frisdrank, bier of alcoholvrij bier.

Het spel kan beginnen! 

Kruip in een bubble voor een uitdagend potje bubble voetbal! Iedereen gaat bij z'n eigen doel staan, de bal ligt in het midden, de scheids fluit en het spel kan beginnen! Beuk je tegenstanders om en ren met de bal naar het doel om te scoren.. 1-0! Een hilarische activiteit voor een onvergetelijk dagje uit. 

Op stap met de GPS tocht

Ga samen op pad en verken onze omgeving met de GPS tocht. Naast de GPS krijgen jullie ook een plunjezak vol spullen voor onderweg mee. Want met de GPS lopen jullie een mooie GPS wandelroute waarbij jullie ook een aantal vragen beantwoorden en leuke opdrachen uitvoeren! Kortom, een gezellige tocht vol uitdaging en plezier in Limburg. 

Bubblevoetbal met Archery Attack of Escape room

Natuurlijk kan Bubblevoetbal ook met een van de andere activiteiten worden gecombineerd. Wat te denken van de Escape room, waarbij jullie binnen anderhalf uur moeten zien te ontsnappen. Samenwerken om het mysterie op te lossen. Ook de combi met Archery Attack is top voor een dagje uit. Bij Archery Attack schiet je niet op een doelpack, maar op elkaar! Door de speciale pijlen met stomp uiteinde heb je een topactiviteit te pakken. Of kies voor de Solextour; op solexen wordt een mooie toerrit gemaakt door het Limburgse land met onderweg gezellige terrasjes. Bekijk hier het overzicht van alle activiteiten, met bijvoorbeeld ook de groepsactiviteiten Boerengolf, Boerenzeskamp en Handboogschieten.