boerenzeskamp


Speel de Boerenzeskamp voor een actief uitje, vol plezier en teambuilding. De teams gaan de strijd aan tijdens ludieke spelonderdelen in originele boerenoutfit. Het beste team gaat met de eer strijken en wint de Klomptrofee. Hilariteit gegarandeerd met dit verrassend boerderij-uitje!

De boerenzeskamp bestaat uit een groot aantal spellen waarbij de vaardigheden snelheid, kracht, tactiek en vooral teambuilding voorop staan! De boerenzeskamp-spellen variëren van koemelken tot de klompenestafette, riekhangen, flaterprikken en kaasdragen. Voor stoere 'boerenjongens' -en boerinnen- staan ook nog enkele stevige activiteiten op het programma, zoals touwtrekken, een kruiwagenrace, de boerenstormbaan en boomstamtrekken bij de Boerenzeskamp.

Al een arrangement met boerenzeskamp vanaf
€ 32,00 p.p.

De boerenzeskamp wordt begeleid door een spelleider van Parkhoeve de Middelt voor de uitleg over de verschillende spellen en het bijhouden van de scores. Natuurlijk fungeert de spelleider ook als scheidsrechter. Alle deelnemers krijgen een overall aan, rood of blauw, waarmee de teams ook herkenbaar zijn. De klomp-trofee is voor het winnende team. Voor de deelnemers is gemakkelijke en sportieve kleding aan te bevelen. 

Optioneel:

Klomptrofee
+ € 1,00 p.p.

Eén team, één taak!

De groep wordt verdeeld in twee teams, namelijk het blauwe en het rode team. Nadat jullie de overalls hebben aangetrokken en de teams zijn gemaakt, kan de strijd beginnen! Welk team is het snelste, het sterkste en heeft de beste tactiek? De spelleider ziet er op toe dat alles eerlijk verloopt en houdt de score bij. Wie wint de boerenzeskamp en gaat met de klomptrofee naar huis? Het rode team? Of toch het blauwe team?

De boerenzeskamp is voor iedereen!

Ben je op zoek naar een leuke, gezellige, grappige en actieve dag voor een vriendengroep, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag? Dan is de boerenzeskamp de perfecte activiteit! Laat samen met je team zien dat jullie de beste zijn en haal de overwinning binnen. En het leukste is… iedereen kan meedoen! Want afhankelijk van de samenstelling van de groep, worden de spellen van de boerenzeskamp afgewisseld met een aantal rustige spellen, zodat iedereen zijn beste beentje voor kan zetten. Na de felle strijd om de eretitel, kunnen jullie nog lekker nagenieten op ons mooie boerenterras langs de Maas. En dan is het wachten op de prijsuitreiking…

De strijd kan beginnen!

Zijn jullie op zoek naar een actief uitje waarbij je als team aan de slag moet? Dan is de boerenzeskamp een echte aanrader! Ga samen met je team de strijd aan en laat zien wie het sterkste team is! Met de boerenzeskamp beleven jullie volop actie, plezier en teambuilding in het mooie Limburg. Kortom, een dag om nooit te vergeten! 

Boerendag: boerenzeskamp + ... 

De boerenzeskamp is te combineren tot een echt boerderij uitje: de boerendag. Beleef samen een hilarisch en actief boerderij-uitje met de boerenzeskamp en naar keuze bijvoorbeeld boerengolf of een tandemtocht. Volop teambuilding en ludieke spellen!  Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op ons arrangementenoverzicht.

Meer weten over de boerenzeskamp?

Lijkt de boerenzeskamp je geschikt voor jouw vriendenuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een mooie boerenlocatie aan langs de Maas met een gezellig boerenterras om na afloop nog wat te drinken. Plus de mogelijkheid om nog een hapje te eten, met een BBQ of rondvaart met de Pannenkoekenboot tijdens het arrangement Pannenkoekenboot en Boerenzeskamp.