bubblevoetbal & boerenzeskamp

Prijs: Vanaf € 57,50 p.p.
Aantal personen: vanaf 12 personen
Dagdeel: Hele dag
Activiteiten: bubble voetbal, boerenzeskamp
Eten & drinken:koffie en cake of vlaai, boeren lunch, drankarrangement
Uit te breiden met:BBQ & drank (+ € 36,85)
Vanaf € 57,50 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Teambuilding uitje met bubble voetbal en de boerenzeskamp. Na de ontvangst gaan jullie bubble voetbal spelen, een hilarische activiteit om niet snel te vergeten. Na de lunch, is het tijd voor de boerenzeskamp, waarbij het rode en het blauwe team de strijd tegen elkaar aan gaan. Weer teruggekomen wordt nog gezellig wat gedronken op ons terras.

Voorbeeld dag indeling:
10.30 uur koffie met vlaai
11.00 uur bubble voetbal
12.30 uur boerenlunch
13.30 uur boerenzeskamp
15.30 uur terras (incl. drank)
16.00 uur afsluiting

Bubble voetbal is behoorlijk intensief doordat de spelers in plastic bubbles voetballen. Om de tien minuten wordt gewisseld zodat spelers tijd hebben om op adem te komen en te genieten van de capriolen van vrienden. Bubble voetbal wordt gespeeld op een mooi, groot wedstrijdveld met goals onder begeleiding van een scheidsrechter.

Teambuilding

Organiseert u een groepsuitje waarvoor teambuilding centraal moet staan? En gaat het om een sportieve en actieve groep die houdt van een uitdaging? Dan is dit uitje iets voor jullie! Bij de boerenzeskamp staat teambuilding centraal. Onder leiding van een spelbegeleider worden jullie aan het werk gezet. Bij de zeskampspellen strijden twee teams tegen elkaar. Samenwerken en teambuilding zijn nodig voor een goed resultaat. 

Bubble voetbal en boerenzeskamp 

Bij de boerenzeskamp is de toon gezet en na de lunch volgt het Bubblevoetbal. Alweer een teamactiviteit, want samen met je team probeer je de tegenstander te slim af te zijn. Wie scoort op doel en weet het team op voorsprong te zetten? Actie en teambuilding staan centraal bij bubble voetbal. Natuurlijk kunnen jullie de dag ook uitbreiden met een barbecue of de boerenbakpan

Bubblevoetbal met Solextour, Escape room of ...

Natuurlijk kan Bubblevoetbal ook met een van de andere groepsactiviteiten worden gecombineerd. Als jullie kiezen voor de Escape room, hebben jullie anderhalf uur de tijd om te ontsnappen door goed samen te werken en het mysterie op te lossen. Tijdens de Solextour, maak je een mooie toerrit door het Limburgse land met gezellige terrasjes onderweg. Ook de combinatie met de activiteit Archery Attack is perfect voor een teambuildingsdag. Bij Archery Attack schiet je op elkaar! Door de speciale pijlen met stomp uiteinde heb je een topactiviteit te pakken. Bekijk hier het overzicht van alle activiteiten.