boerendag

Prijs: Vanaf € 53,50 p.p.
Aantal personen: vanaf 10 personen
Dagdeel: Hele dag
Activiteiten: boerengolf, boerenzeskamp
Eten & drinken:koffie en cake of vlaai, boeren lunch
Uit te breiden met:vlaai ipv cake (+ € 3,00), ijscoupe v.a. (+ € 7,50)
Vanaf € 53,50 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Een compleet verzorgd dagje uit waarin teambuilding centraal staat met de boerenzeskamp en boerengolf. Jullie dag start met Limburgse vlaai, waarna de teams gemaakt worden voor de boerenzeskamp. Als de strijd gestreden is, staat jullie een heerlijke boerenlunch te wachten. Dan is het tijd voor een wedstrijd boerengolf tussen onze Brandrode runderen. Als afsluiting wordt nog gezellig wat gedronken op het terras van Parkhoeve de Middelt. 

Voorbeeld dag indeling:
10.30 uur koffie met cake
11.00 uur boerengolf
13.00 uur boerenlunch
14.00 uur boerenzeskamp
16.00 uur terras optioneel

De boerenzeskamp wordt begeleid door een spelleider van Parkhoeve de Middelt voor de uitleg over de verschillende spellen en het bijhouden van de scores. Natuurlijk fungeert de spelleider ook als scheidsrechter. Alle deelnemers krijgen een overall aan, rood of blauw, waarmee de teams direct herkenbaar zijn. De klomp-trofee is voor het winnende team. Voor de deelnemers is gemakkelijke en sportieve kleding aan te bevelen. 

Kinderprijzen: 

  • 4 en 5: € 12,50
  • 6 tm 11: € 27,00

Actief op de Boerderij!

Beleef een hilarisch en actief boerderij-uitje met de groepsactiviteiten Boerenzeskamp en Boerengolf. Volop teambuilding en ludieke spellen! De spellen zijn heel afwisselend en variëren van koemelken tot een klompenestafette, riekhangen, stefelschieten en kaasdragen. Voor stoere 'boerenjongens' -en boerinnen- staan ook nog enkele stevige activiteiten op het programma, zoals touwtrekken, een kruiwagenrace en boomstamtrekken bij de Boerenzeskamp. Het winnende team gaat met de klomp-trofee aan de haal en een groepsfoto in de wei mag natuurlijk niet ontbreken. 

Boerenzeskamp

De groep wordt verdeeld in twee teams, namelijk een blauw en rood team. Nadat jullie de overalls hebben aangetrokken en de teams zijn gemaakt, gaan we starten! Welk team is het snelste, het sterkste en heeft de beste tactiek? Wie wint de boerenzeskamp en gaat met de klomptrofee naar huis? Het rode team? Of toch het blauwe team?  De boerenzeskamp in Limburg is een sportief boerderij-uitje dat veel wordt geboekt. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, familiedag, vriendenuitje of vrijgezellenfeest.

Boerendag met boerengolf

Boerengolf is natuurlijk een typische groepsactiviteit voor op de boerderij. Buiten rondlopen in de wei met om je heen koeien die opkijken als jullie voorbij komen golfen. De bal over een sloot slaan en over poorten klimmen (of gewoon openmaken) omdat je anders onder het prikkeldraad moet rollen. Winnen wil je natuurlijk ook, want een competitie element zit zowel bij de boerenzeskamp als bij het boerengolf. Leuk is om de teams hetzelfde aan te houden voor allebei de activiteiten.