BBQ solextocht

Prijs: Vanaf € 87,50 p.p.
Aantal personen: vanaf 14 personen
Dagdeel: Middag & avond
Activiteiten: solex rijden
Eten & drinken:koffie en cake of vlaai, drankarrangement, barbecue
Uit te breiden met:ijscoupe v.a. (+ € 7,50), vlaai ipv cake (+ € 3,00)
Vanaf € 87,50 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Na de ontvangst met een heerlijk stuk Limburgse vlaai en een kop koffie, is het tijd om de mooie omgeving te gaan verkennen van Parkhoeve de Middelt. Wat is dan leuker dan een solextocht op een oldtimer solex? Teruggekomen bij Parkhoeve de Middelt wordt nog lekker wat gedronken op het terras, waarna de BBQ aangaat en jullie gaan eten van de heerlijke salades en sausjes met het mals gebakken vlees van de BBQ. 

Voorbeeld dag indeling:
13.00 uur koffie met cake
13.30 uur solextocht
16.30 uur terras (drank all-in)
17.00 uur BBQ
19.00 uur afsluiting

Op ons sfeervolle terras of in zaal de Boerenschuur ontvangen wij jullie groep en staat een royaal Barbecuebuffet klaar met goede stukken kwaliteitsvlees, heerlijke rauwkostsalades, ambachtelijke huzarensalade, vers fruit, warme en koude sauzen en stokbrood met kruidenboter. Barbecueën is inclusief een drankarrangement met keuze uit koffie, thee, alle frisdranken, witte en rode wijn, rosé, bier, alcoholvrij bier en donker bier. Als verfrissende afsluiting na afloop van de BBQ, kunt u bovendien ook nog kiezen voor een heerlijke ijscoupe van ambachtelijk boerenijs.

Bijzonderheden solextocht:

  • inclusief brandstof, WA-verzekering en routekaart
  • met de solex wordt een vaste route afgelegd
  • solexverhuur voor personen vanaf 18 jaar
  • huurovereenkomst door huurder te ondertekenen
  • borg voor aanvang solexverhuur contant te voldoen
  • wettelijke helmplicht (helmen inbegrepen)
  • voor personen die in bezit zijn van een bromfietsrijbewijs of rijbewijs

Solex rijden met een BBQ

Door een afwisselend landschap loopt de solex toer met onderweg veel groen en water. Het eerste deel van de solextour loopt langs rivier de Maas en terwijl jullie over de weg snorren, varen de schepen voorbij. Ook gezellige Maasdorpjes vol historie komen voorbij. De solextocht gaat verder door een open boerenlandschap en jullie genieten van de mooie natuur als jullie door de bossen rijden. Juist de afwisseling en een steeds veranderend landschap, maken de solextocht van Parkhoeve de Middelt tot een aanrader!

Solex rijden 

De solextocht is duidelijk bewegwijzerd, zodat de tocht soepel verloopt. Voor vertrek geven we eerst een uitleg over de solexen. Onze solexen zijn in een prima staat. De solexen zijn snorfietsen met een hulpmotortje boven het voorwiel en vanaf de jaren 60 was de solex een populair vervoermiddel. In het begin trap je even mee en vervolgens neemt de motor het van je over, zodat je zelf rustig kunt genieten van de solextocht. Het arrangement solex rijden met een BBQ is super om te doen met een vriendenuitje, familiedag, vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje.

Arrangement BBQ en solextocht

In het arrangement 'BBQ en solextocht' combineren we een gezellig hapje eten en drinken met een van onze veelgevraagde activiteiten, het solex rijden. Gezellig en afwisselend uitje waarbij een afwisselend programma jullie groepsuitje in Limburg tot een geslaagde dag maakt. Aanrader voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendendag.