BBQ met bubblevoetbal

Prijs: Vanaf € 75,50 p.p.
Aantal personen: vanaf 14 personen
Dagdeel: Middag & avond
Activiteiten: bubble voetbal
Eten & drinken:koffie en cake of vlaai, drankarrangement, barbecue
Uit te breiden met:ijscoupe v.a. (+ € 7,50), vlaai ipv cake (+ € 3,00)
Vanaf € 75,50 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Speel een hilarische wedstrijd bubblevoetbal, die jullie niet snel meer zullen vergeten. Topuitje voor vrijgezellenfeesten! Ook bedrijfsuitjes en teamuitjes beleven met bubble voetbal een actief groepsuitje. Na een heerlijke stuk vlaai en kop koffie, stappen jullie in de bubbles en het beuken en botsen kan beginnen. De BBQ na afloop -inclusief drank- maken dit uitje compleet.

Voorbeeld dag indeling:
14.30 uur koffie met cake
15.00 uur bubble voetbal
16.30 uur terras (drank all-in)
17.00 uur BBQ
19.00 uur afsluiting

Op ons sfeervolle terras of in zaal de Boerenschuur ontvangen wij jullie groep en staat een royaal Barbecuebuffet klaar met goede stukken kwaliteitsvlees, heerlijke rauwkostsalades, ambachtelijke huzarensalade, vers fruit, warme en koude sauzen en stokbrood met kruidenboter. Barbecueën is inclusief een drankarrangement met keuze uit koffie, thee, alle frisdranken, witte en rode wijn, rosé, bier, alcoholvrij bier en donker bier. Als verfrissende afsluiting na afloop van het barbecueën, kunt u bovendien ook nog kiezen voor een heerlijke ijscoupe van ambachtelijk boerenijs.

Bubble voetbal is behoorlijk intensief doordat de spelers in plastic bubbles voetballen. Om de tien minuten wordt gewisseld zodat spelers tijd hebben om op adem te komen en te genieten van de capriolen van vrienden. Bubble voetbal wordt gespeeld op een mooi, groot wedstrijdveld met goals onder begeleiding van een scheidsrechter.

Kinderprijzen: 

  • 10 t/m 11: € 46,00

Bubblevoetbal uitje met BBQ

Spectaculaire voetbal variant die je ooit gedaan moet hebben! Bubble voetbal zorgt voor lachwekkende taferelen, dus neem je fotocamera mee en leg alle acties van je teamgenoten vast! Wanneer jullie plezier, actie en gezelligheid zoeken, zorgen wij voor een goed georganiseerde activiteit en een toplocatie waar alles aanwezig is voor een geslaagd feest. Bij het bubble voetbal, ook wel bekend als bubble football,  gelden andere regels als bij gewoon voetbal. Maar na de korte uitleg door de spelbegeleider, maken we het veld vrij en kan het spel beginnen. Pak de bal bij de voet en bump de tegenstander omver om het winnende doelpunt te maken. 

Vrijgezellenfeest met bubblevoetbal

Lijkt het jullie ook leuk om bubble voetbal te spelen met het vrijgezellenfeest, vrienden- of bedrijfsuitje? Compleet verzorgd met eten en drinken op een toplocatie in Limburg? Stuur dan een reserveringsformulier en informeer of naar de beschikbaarheid van dit arrangement.