solex & handboogschieten

Prijs: Vanaf € 71,50 p.p.
Aantal personen: 8
Dagdeel: Hele dag
Activiteiten: solex rijden, handboogschieten
Eten & drinken:koffie en cake of vlaai, boeren lunch
Uit te breiden met:vlaai ipv cake (+ € 3,00), ijscoupe v.a. (+ € 7,50)
Vanaf € 71,50 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Een gezellig en compleet verzorgd dagje uit bij Parkhoeve de Middelt. Jullie worden ontvangen met een lekkere kop koffie en een stuk Limburgse vlaai. Daarna is het tijd voor een wedstrijd handboogschieten. Wie is de beste Robin Hood? Wie schiet als eerste een pijl in de roos? Na het handboogschieten staat jullie een heerlijke boerenlunch te wachten. waarna jullie op de solex stappen voor een prachtige route door onze omgeving. Weer teruggekomen bij Parkhoeve de Middelt kan nog gezellig worden geborreld op ons boerderijterras. 

Voorbeeld dag indeling:
10.30 uur koffie met cake
11.00 uur handboogschieten
12.30 uur boerenlunch
13.30 uur solextocht
16.30 uur terras optioneel

bijzonderheden solextocht:

  • inclusief brandstof, WA-verzekering en routekaart
  • met de solex wordt een vaste route afgelegd
  • solexverhuur voor personen vanaf 18 jaar
  • huurovereenkomst door huurder te ondertekenen
  • borg voor aanvang solexverhuur te voldoen
  • voor personen die in bezit zijn van een bromfietsrijbewijs of rijbewijs

Solextocht

Ga er lekker op uit met de solex! Toer samen met jullie groep langs de Maas, door bossen en weilanden en langs gezellige dorpjes om onderweg gezellig wat te drinken. Geniet van het prachtige Limburg terwijl de wind door je haren waait. Weer teruggekomen bij Parkhoeve de Middelt wordt nog lekker wat gedronken op ons boerderijterras. Misschien ook leuk, bestel een overheerlijke ijscoupe met ambachtelijk boerenijs

Wie is jullie Robin Hood? 

Ga de strijd tegen elkaar aan om de titel Robin Hood met handboogschieten! Probeer zoveel mogelijk punten te behalen met jouw vaardigheden als schutter en wie weet schiet je jouw pijl wel midden in de roos... Met een knallende finale is handboogschieten een geslaagde activiteit. 

Dagje uit met Solextour 

Een rondrit op een solex is een goede keuze voor een gezellig dagje uit met z'n allen. Geniet van de prachtige omgeving terwijl jullie rond touren op echte oldtimer solexen. De solextour start na de uitleg over de route. Behalve solextochten hebben we keuze uit nog veel meer activiteiten voor een compleet dagje uit. Archery Attack is een teambuildingactiviteit vol actie, waarbij je probeert om de tegenstander te raken met pijl en boog. Door het stompe uiteinde van de pijlen, voel je niks. Of speel Escape room 'de Bokkenrijders' en los het raadsel binnen 90 minuten op. Maar ook de Boerenzeskamp, Handboogschieten en de GPS tocht zijn gewilde combinaties voor een dagje uit met een solextour. Bekijk hier alle mogelijkheden.