BBQ escape room

Prijs: Vanaf € 69,00 p.p.
Aantal personen: vanaf 14 personen
Dagdeel: Middag & avond
Activiteiten: escape room
Eten & drinken:koffie en cake of vlaai, drankarrangement, barbecue
Uit te breiden met:ijscoupe v.a. (+ € 7,50), vlaai i.p.v. cake (+ € 3,00)
Vanaf € 69,00 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Bij Parkhoeve de Middelt worden jullie ontvangen met koffie en Limburgse vlaai, waarna jullie in anderhalf uur tijd proberen te ontsnappen uit Escape room 'de Bokkenrijders'. Na afloop wordt nog gezellig geborreld en staat een goed verzorgde BBQ voor jullie klaar. 

Voorbeeld dag indeling:
14.15 uur koffie met vlaai
15.00 uur escape room
16.30 uur terras (drank all-in)
17.00 uur BBQ
19.00 uur afsluiting

Op ons sfeervolle terras of in zaal 'de Boerenschuur' ontvangen wij jullie groep en staat een royaal Barbecuebuffet klaar met goede stukken kwaliteitsvlees, heerlijke rauwkostsalades, ambachtelijke huzarensalade, vers fruit, warme en koude sauzen en stokbrood met kruidenboter. Barbecueën is inclusief een drankarrangement met keuze uit koffie, thee, alle frisdranken, witte en rode wijn, rosé, bier, alcoholvrij bier en donker bier. Als verfrissende afsluiting na afloop van het barbecueën, kunt u bovendien ook nog kiezen voor een heerlijke ijscoupe van ambachtelijk boerenijs.

Meer info: Escaperoomuitje.nl

Escape room spelen met BBQ

Speel de uitdagende Escape room 'de Bokkenrijders' en sluit af met een BBQ! Voor de ontsnapping uit de escape room hebben jullie maar liefst anderhalf uur de tijd. Dus volop speelplezier en veel raadsels en opdrachten om binnen anderhalf uur op te lossen. Iedereen doet mee en draagt bij aan de oplossing van het raadsel van 'de Bokkenrijders'. Na afloop wacht jullie een heerlijke barbecue, met malse stukken BBQ-vlees, verse salades en fruit, warme en koude sauzen en stokbrood met kruidenboter. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het terras. Binnen hebben we zaalruimtes waar kan worden gegeten en gegrild. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een compleet dagje uit met een groep, compleet met activiteiten en eten en drinken.

Escape room voor grote groepen

Escape room 'de Bokkenrijders' is speciaal ontwikkeld voor grote groepen tot 12 à 14 personen. De escape room heeft een groot oppervlakte. Met volop raadsels en opdrachten om op te lossen, komt iedereen genoeg aan bod tijdens het spelen van de escape room. Maar let op, goed samenwerken en communiceren is belangrijk om op tijd te kunnen ontsnappen! Na de uitleg over het spel komen jullie in de speelruimte. Jullie worden verdeeld over twee groepen, maar spelen wel in dezelfde ruimte het spel. Iedere groep lost een reeks van opdrachten en raadsels op. De code die uiteindelijk wordt gekraakt, is nodig voor het finalespel, waarbij wordt samengewerkt met alle spelers om de deur binnen de tijd te openen.  

Speeltijd van 90 minuten

Met een speeltijd van anderhalf uur, hebben jullie bij escape room 'de Bokkenrijders' meer tijd om te ontsnappen als in de meeste escape rooms. En dat is fijn, want zo genieten jullie volop van de uitdaging en het speelplezier bij het spelen van een escape room. De tijd van 90 minuten hebben jullie ook echt nodig, want er wacht jullie genoeg uitdaging om binnen de tijd te kunnen ontsnappen. Lukt het jullie om de code binnen anderhalf uur te kraken?

Eten en drinken 

Na alle inspanning van het spelen van Escape room 'de Bokkenrijders' gaan jullie lekker eten en drinken. Gezellig borrelen en napraten over de opgeloste raadsels en uitdagingen. Ons terras ligt op de gezellige binnenplaats van de hoeve, maar natuurlijk hebben we ook sfeervolle zalen om te eten en drinken met jullie groep. Een heerlijke BBQ als afsluiting wordt vaak gekozen als groepsuitje, maar ook een arrangement met een lunch of high tea zijn leuk om te combineren. Bij de borrel kan een biterrgarnituur of kaas-worst plankje worden besteld. En in de zomer, is een ijscoupe van ambachtelijk boerenijs een aanrader!  

Combineer met meer activiteiten

Zoeken jullie een uitje met meer dan één activiteit. Behalve de escape room, hebben we een ruim aanbod van activiteiten met voor ieder wat wils. Houden jullie van actie en sportief? Kies dan voor Bubblevoetbal, Archery Attack of de Boerenzeskamp. Liever de omgeving verkennen? Dan is de Solextocht door het Maasdal echt iets voor jullie. Of combineer de GPS wandeltocht of tandemtocht met fotopuzzeltocht met het spelen van de escape room. Of kies voor een andere groepsactiviteit zoals  Handboogschieten, Boerengolf of creatief Koeschilderen. Meer weten? Neem dan contact met ons op en vul het contactformulier in, of bel naar 077-4771247.