koe schilderen


Ga gezellig samen aan de slag tijdens het creatief koe schilderen! Op het platteland in hartje Limburg ligt onze boerenhoeve waar wij gezellige creatieve activiteiten organiseren. Ga samen aan de slag met verf en kwast en pimp een koe helemaal naar eigen smaak. Naar de laatste mode met stippen of met 'ik hou van Holland' invloeden, wat je maar wil. Gezelligheid staat voorop bij dit creatief uitje! 

Geïnspireerd geraakt door  de International Cow Parade en de echte Hollandse koe? Maak je eigen kunstkoe tijdens deze creatieve activiteit koe schilderen. Beschilderen jullie liever een houten paar klompjes of gaat de voorkeur uit naar een Vrolijk Koeien schilderij? Informeer naar de mogelijkheden. 

Al een arrangement met koe schilderen vanaf
€ 32,50 p.p.

Alle materialen staan klaar, zodat jullie na een uitleg van start kunnen gaan. Met verf en kwast worden de koeien geschilderd naar eigen smaak. Afhankelijk van het weer, vindt de workshop buiten of binnen plaats. Na het drogen worden de kunstwerken afgewerkt voor een mooie glans. De workshop wordt gegeven vanaf tien deelnemers. De arrangementsprijzen gelden voor een te schilderen koe. Als gekozen wordt voor het schilderen van een paar sierklompjes geldt een meerprijs. 

Optioneel:

klomp schilderen
+ € 2,50 p.p.

Koeien schilderen

Geïnspireerd door de vele koeien, die jullie onderweg vast zijn tegengekomen in de mooie, groene omgeving van Parkhoeve de Middelt, maken jullie je eigen kunstkoe tijdens de workshop koe schilderen. Leef je uit tijdens het verven en ga na afloop naar huis met een kunstzinnige koe. Tijd genoeg om tijdens het verven bij te praten. Misschien is het om die reden dat de workshop koe schilderen een geliefd uitje is bij de dames. Voor een vrijgezellenfeest met vrouwen of voor een vriendinnenuitje.  

Meer weten?

Willen jullie een workshop klomp schilderen of koeschilderen organiseren? Informeer dan naar de mogelijkheden bij Parkhoeve de Middelt. Vraag de brochure aan of bel voor meer informatie. Klomp schilderen kan uiteraard ook worden gecombineerd met een andere activiteit, zoals de tandemtocht of boerengolf. Het eindresultaal gaat mee, als aandenken aan een gezellig vrijgezellenfeest met de dames of aan jullie vriendinnendag