nieuwjaarsborrel


Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen en dat moet natuurlijk gevierd worden! Organiseer een geslaagde nieuwjaarsborrel bij Parkhoeve de Middelt, met hapjes, drankjes en een hoop gezelligheid, zodat u en uw collega's en relaties het nieuwe jaar goed ingaan. Breng bij de start van het nieuwe jaar, een toost uit tijdens de nieuwjaarsborrel. Een moment om stil te staan bij de periode die achter ons ligt en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Wij bieden volop mogelijkheden om de nieuwjaarsborrel tot een succes te maken, met sfeervolle zalen en een ruime parkeerplaats.

Een nieuwjaarsborrel bij Parkhoeve de Middelt is knallend, verrassend, maar bovenal gezellig voor personeel en relaties van uw bedrijf. Meer weten? Wij helpen u graag verder!

Meer weten?

De boerenhoeve bestaat uit verschillende zalen die sfeervol zijn ingericht, geschikt voor de ontvangst van grote groepen en kleinere gezelschappen. Voor de keuze uit hapjes en drankjes beiden we diverse mogelijkheden. Zoals borrelhapjes en bittergarnituur of een uitgebreid buffet. Alles staat klaar voor een nieuwjaarsspeech en terugblik op het afgelopen jaar. Parkhoeve de Middelt beschikt over alle benodigde presentatievoorzieningen. Tot slot beschikt de hoeve over een ruime parkeerplaats en zijn we makkelijk te bereiken vanuit Venlo en Roermond. Wij denken graag met u mee over een passend programma voor jullie ideale nieuwjaarsborrel.

Nieuwjaarsborrel organiseren

Het einde van het jaar nadert en het begin van een nieuw jaar komt dichterbij. De laatste maanden van het jaar zijn altijd druk. Alles moet goed worden afgesloten en opdrachten  worden afgerond. Dan is het fijn als de nieuwjaarsborrel is geregeld. Een geschikte locatie zoeken en afspraken maken over de invulling van de bedrijfsborrel, waarna de uitnodigingen kunnen worden verstuurd. Denk voor het organiseren van de jaarlijkse nieuwjaarsborrel eens aan Parkhoeve de Middelt, een prachtige aangeklede locatie met alle nodige voorzieningen voor het uitbrengen van een toost op het nieuwe jaar. Immers, na de drukke feestdagen in december, is het altijd weer een mooi moment om elkaar de beste wensen over te brengen voor het nieuwe jaar.

Hapjes en drankjes

Bij een feestelijke borrel aan het begin van het nieuwe jaar, horen smakelijke hapjes en drankjes. Dit kan zijn een bittergarnituur, gevarieerde borrelhapjes of ander lekkers wat we presenteren tijdens het samenzijn. Ook een uitgebreidere bedrijfsborrel met een buffet behoort tot de mogelijkheden, zoals een warm en koud buffet of zelfs een winters stampottenbuffet. Het nieuwe jaar kan niet beter worden ingeluid dan bij Parkhoeve de Middelt. Hef het glas met elkaar op een geweldig nieuw jaar tijdens een nieuwjaarsborrel.

Bedrijfsborrel omgeving Venlo en Roermond

Parkhoeve de Middelt ligt tussen Venlo en Roermond op een mooie locatie nabij de A67 en A73. Met een ruime parkeerplaats en centrale ligging in Noord-Limburg misschien ook een geschikte locatie voor de bedrijfsborrel, kerstborrel of nieuwjaarsborrel van uw bedrijf. Alle faciliteiten zijn aanwezig voor het doen slagen van de bedrijfsborrel. Uiteraard kunt u de bedrijfsborrel ook uitbreiden met een heerlijk buffet. 

Nieuwjaarsreceptie in Limburg

De nieuwjaarswensen worden uitgewisseld met al degenen waarmee we het afgelopen jaar hebben samengewerkt en goede voornemens worden gemaakt. Tijdens de nieuwjaarsreceptie zo vlak na de feestdagen kunnen de collega’s toasten op het nieuwe jaar. Om terug te kijken op het afgelopen jaar en om vervolgens vooruit te kijken naar de gebeurtenissen die staan te wachten in het nieuwe jaar. Parkhoeve de Middelt heeft zalen die geschikt zijn voor zowel grote als kleine gezelschappen voor het organiseren van een nieuwjaarsreceptie in Limburg. Parkhoeve de Middelt verzorgt graag jullie Nieuwjaarreceptie.

Winteruitjes voor een bedrijfsuitje in Limburg

Ook in de wintermaanden organiseert Parkhoeve de Middelt graag jullie bedrijfsuitje. We hebben allerlei winteruijtes voor het organiseren van een bedrijfsuitje. Geniet van het landschap tijdens een snertwandeling, met uiteraard een kop dampende erwtensoep na afloop. Of speel Boerengolf in een winters landschap, gecombineerd met indoor handboogschieten. Bekijk als onze winteruitjes of bel naar 077-4771247.