BBQ GPS-tocht

Prijs: Vanaf € 62,00 p.p.
Aantal personen: vanaf 14 personen
Dagdeel: Middag & avond
Activiteiten: GPS tocht
Eten & drinken:koffie en cake of vlaai, drankarrangement, barbecue
Uit te breiden met:ijscoupe v.a. (+ € 6,50), vlaai ipv cake (+ € 3,00)
Vanaf € 62,00 p.p.
Offerte aanvragen Neem contact op
Arrangement delen:

Bij Parkhoeve de Middelt worden jullie ontvangen met koffie en Limburgse vlaai, waarna het tijd is om de mooie Limburgse omgeving te verkennen met de GPS tocht. Onderweg kunnen jullie vragen beantwoorden en ludieke opdrachten uitvoeren. Bij terugkomst wordt nog gezellig geborreld worden op ons terras en gaan jullie samen eten met een goedverzorgde BBQ.

Voorbeeld dag indeling:
14.00 uur koffie met vlaai
14.30 uur GPS tocht
16.30 uur terras (drank all-in)
17.00 uur BBQ
19.00 uur afsluiting

Op ons sfeervolle terras of in zaal de Boerenschuur ontvangen wij jullie groep en staat een royaal Barbecuebuffet klaar met goede stukken kwaliteitsvlees, heerlijke rauwkostsalades, ambachtelijke huzarensalade, vers fruit, warme en koude sauzen en stokbrood met kruidenboter. Barbecueën is inclusief een drankarrangement met keuze uit koffie, thee, alle frisdranken, witte en rode wijn, rosé, bier, alcoholvrij bier en donker bier. Als verfrissende afsluiting na afloop van het barbecueën, kunt u bovendien ook nog kiezen voor een heerlijke ijscoupe van ambachtelijk boerenijs.

Kinderprijzen: 

  • 10 t/m 11: € 37,50
  • 6 t/m 9: € 30,50
  • 4 en 5: € 16,50

BBQ arrangement met GPS-tocht

De GPS wandelroutes starten bij Parkhoeve de Middelt en met een knapzak met spelattributen lopen jullie langs de Maas, over karreweggen en bospaden. Daag je vrienden of familieleden uit om tijdens de GPS-tocht opdrachten op te lossen en controleer bij terugkomst op ons terras of jouw team de beste score heeft. Uw dagje uit wordt afgesloten met lekker eten en drinken bij de barbecue

GPS wandeltocht Maasdal

De GPS wandeltocht is een gezellige activiteit om samen met een groep te doen. Je hebt niet meer nodig als een paar wandelschoenen en na een korte uitleg gaan jullie op pad. In de knapzak bevinden zich benodigheden voor de spelrondes en verder zijn er vragen om te beantwoorden, zoals raadsels en kennisvragen. Kortom een leuke manier om de omgeving in het Maasdal van Baarlo en Kessel te verkennen. De afsluitende barbecue maakt jullie uitje compleet!

Barbecueën en groepsactiviteit op één locatie

Het grote voordeel van Parkhoeve de Middelt is, dat wij alles op één locatie voor u organiseren. Terwijl jullie genieten van een ontspannen groepsuitje, verzorgen wij alles van A tot Z. Alles goed georganiseerd op één plek zonder heen en weer gereis. Een gezellig terras en sfeervolle binnenruimtes ontbreken niet, om gezellig bij elkaar te zijn en samen te eten en drinken. Kortom, tijd voor elkaar! 

Een compleet groepsuitje

Welke groepen kiezen voor dit groepsuitje met activiteit en eten? Voor de organisatie van een bedrijfsuitje of vriendendag stel je niemand teleur bij dit arrangement, mits alle deelnemers houden van een mooie wandeling met onderweg leuke vragen en teambuilding opdrachten. En lekker eten, daar is natuurlijk iedereen voor te porren!